Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'In de tweede helft was het gedaan na die eerste rode kaart'

19 oktober 2019 22:56

In gesprek met Fox Sports gaf Pablo Rosario aan dat de rode kaart van Nick Viergever het kantelpunt in de wedstrijd was. "In de eerste hielden we het nog goed dicht, maar in de tweede helft was het gedaan na die eerste rode kaart", aldus Rosario. "Hij kwam iets te laat, maar ging voor de bal. Dan vind ik het zuur. Kort daarna krijg je weer een rode kaart en speel je vooral tegen jezelf."

PSV wist aanvallend nauwelijks gevaarlijk te worden. "Zij verdedigden heel compact en kwamen er af en toe gevaarlijk uit. Wij creëerden alleen niet heel veel", zo gaf hij aan. "Kort in de tweede helft geven wij die 1-0 weg. Daarna werden we wakker en creëerden we kansen. Het was alleen net niet, maar dan krijgen we die rode kaart."

Volgens Rosario was de rode kaart voor Viergever voor zijn gevoel te zwaar. "Hoe ik het heb beleefd ging hij vol voor de bal, maar was hij te laat", zei hij daarover. "Ik zag dat hij voor de bal ging. We gingen daarna door met een man minder, maar kort daarna heb je weer een moment waar ze een rode kaart geven. Wij ervaren het op het veld anders, maar wij gaan die beelden ook bekijken."




Tags

rosario creeerden viergever compact fox kantelpunt verdedigden wakker zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage