Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'We hebben als collectief gefaald'

19 oktober 2019 23:06

Denzel Dumfries gaf in gesprek met Fox Sports aan dat het heel slecht was van de kant van PSV. "We waren heel slordig aan de bal. Door kleine momentjes kwamen zij in de wedstrijd. Het was gewoon niet goed als collectief", aldus Dumfries. "Ze hielden het goed dicht en wij kwamen er moeizaam doorheen. Je gaat dan met 0-0 de rust in, maar dan kom je 1-0 achter en krijg je twee rode kaarten. Dat is zuur."

Aanvallend werd PSV amper gevaarlijk, maar Dumfries wilde niet de schuld bij de aanvallers leggen. "Wij moeten de spelers voorin in stelling brengen en dat hebben we onvoldoende gedaan", zo gaf hij aan. "We hebben als collectief gefaald zonder spelers aan te wijzen. We hebben het als collectief niet goed gedaan vandaag."

Dumfries had zelf ook nog met een tweede gele kaart van het veld gestuurd kunnen worden vanwege een handsbal. "Ik kon daar niets anders doen. Ik dacht dat ik hem met mijn schouder raakte", zei hij daarover. "Als het hands is, is het hands. Hij had hem daar kunnen geven. Bij die eerste wilde ik mijn gezicht beschermen."

Na de wedstrijd had Dumfries een pittige woordenwisseling met FC Utrecht-trainer John van den Brom. De verdediger wilde daar niet al te diep op ingaan. "Hij weet wat hij daar heeft gedaan. Hij heeft zijn excuses daarvoor aangeboden en voor mij is het daarmee klaar", aldus Dumfries. "Ik hoef niet te zeggen wat er gebeurd is. Wij weten het allebei. Hij heeft zijn excuses aangeboden. Prima."




Tags

dumfries gefaald hands brom fox handsbal momentjes schouder stelling utrecht woordenwisseling zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage