Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV wint Lichtstadderby in blessuretijd

21 oktober 2019 21:55
Foto: Pro Shots

Jong PSV wint Lichtstadderby in blessuretijd; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft maandagavond de Lichtstadderby weten te winnen. Op PSV Campus de Herdgang werd FC Eindhoven met 2-1 verslagen. De ploeg van Peter Uneken kwam via een benutte strafschop Cyril Ngonge in de eerste helft op voorsprong, waarna na rust kansen over en weer te zien waren.

Uiteindelijk wist FC Eindhoven vijf minuten voor tijd de gelijkmaker op het scorebord te krijgen. Beide ploegen leken genoegen te moeten nemen met een punt, maar diep in blessuretijd zorgde Robin Schoonbrood alsnog voor de overwinning.

Aanstaande vrijdag speelt Jong PSV opnieuw. De uitwedstrijd tegen FC Oss staat dan op het programma.




Tags

jong lichtstadderby herdgang ngonge oss schoonbrood uneken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Mooie overwinning voor JPSV. Fysiek sterker FCE maar PSV wist voetballend toch een aantal mogelijkheden te creeeren. Er werd niet altijd voor de juiste voortzetting gekozen. Gelukkig liet de scheidsrechters zich niet intimideren door een aantal scheldende simpele zielen in het uitvak. JPSV is op de goede weg in vergelijking met het begin van het seizoen.
+3/-0

4 jaar geleden
De punten blijven in ieder geval in Eindhoven bij dit soort duels.
+4/-0

4 jaar geleden
Bijzondere foto : komt die EVV-speler nou meedoen in de feestvreugde ? En steekt die PSV'er in het midden nu een verdekte middelvinger op ? Wie kent het verhaal bij de foto?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Na de genomen strafschop bij het eerste doelpunt liepen ze naar het uitvak. Ngonge reageerd met het bekende vingertje op de mond. Blijkbaar als reactie op het continue uitschelden van de PSV spelers (en scheidsrechter) door een stelletje leeghoofden in het Uitvak. Daarbij kan goed ook een middelvinger zijn opgestoken. Niet goed maar wel heel begrijpelijk. Maar JPSV heeft daarna op een goede manier zijn gram gehaald met dat doelpunt in de laatste seconde.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert baka bakayoko bosz brobbey crisy ehvdgxt excelsiorvriend izecson job koen maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul roger santos schandalige sutalo teze til trestena var volslagen xavisimons zusje