Transparent
Inloggen
Sluiten

Marcel Ritzmaier: 'PSV is licht de favoriet'

23 oktober 2019 09:15

In gesprek met Sky Sport Austria geeft oud-PSV'er Marcel Ritzmaier aan dat PSV licht de favoriet is tegen LASK Linz. "Het is een heel mooi affiche", aldus Ritzmaier. "Het is een topformatie in Europa. PSV heeft een jonge, maar ook zeer goede groep."

Trainer Mark van Bommel maakt veel indruk op de Oostenrijkse middenvelder. "Hij legt veel nadruk op de mentaliteit", zo geeft hij aan. "Ik heb wedstrijden gezien toen ze nog anders speelden. Onder hem zetten ze hoog druk en spelen ze met veel vertrouwen."

Zelf kijkt de middenvelder van Wolfsberger AC met een goed gevoel terug op zijn tijd bij PSV. "Het was een geweldige tijd en ik heb veel geleerd", zegt hij daarover. "Ik slaagde er al vrij snel in om bij het eerste elftal te komen. Het trainersduo Fred Rutten en Erik ten Hag had veel vertrouwen in me. Ik stond op het punt om door te breken. Na de wisseling van de trainer kwamen er nieuwe spelers. Ik heb sporadisch nog wel gespeeld, maar je bent als speler altijd afhankelijk van een aantal factoren."




Tags

ritzmaier affiche austria bommel hag lask rutten sky slaagde topformatie trainersduo wisseling wolfsberger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje