Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV wederom onderuit buitenshuis

25 oktober 2019 21:55
Foto: Pro Shots

Jong PSV wederom onderuit buitenshuis; image source: Pro Shots

Jong PSV blijft buitenshuis moeizaam presteren. Vrijdagavond ging ook de zesde uitwedstrijd van dit seizoen verloren. TOP Oss bleek met 1-0 te sterk. Oud-PSV'er Lars Hutten maakte na enkele minuten al het enige doelpunt van de wedstrijd. De ploeg van Peter Uneken wist in de slotfase pas gevaarlijk te worden, maar ook dat was niet voldoende om een punt over te houden aan het duel.

Door de nederlaag is Jong PSV gezakt naar de achttiende plaats op de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie. Op maandag 4 november is Roda JC op PSV Campus de Herdgang de volgende tegenstander.
Tags

jong herdgang hutten oss roda uneken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik vind het zeer bedenkelijk dat er een aantal huurlingen in Jong PSV rondlopen die blijkbaar het niveau van de JL niet aankunnen. De resultaten tot dusver zijn uitermate teleurstellend. De afgelopen jaren kon Jong mee in de bovenste regionen. Voor de doorstroming richting het eerste moet hier toch snel verbetering in gaan komen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dit komt de status van de opleiding inderdaad niet ten goede,benieuwd of er dan ook in de winterstop nieuwe investeringen worden gedaan.
+1/-0

Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Loopt er nog een leuk linksbackie rond daar tussen? Haalt uberhaupt van deze groep PSV1 of is het weer klaar met de instroom?
+1/-0

4 jaar geleden
Ze hebben Gloster van Hannover aangetrokken en dat is een linkervleugelverdediger. Ik verwacht niet dat hij goed genoeg is voor PSV1. Verder is Ledezma een talent maar hij moet fysiek nog sterker worden. Gomez is een goede middenvelder maar gehuurd van City. Voorin is Vertesse een goede spits maar heel blessuregevoelig. Verder zie ik geen spelers die PSV1 kunnen halen. Een mindere lichting en die heb je er altijd wel bij.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Waarop baseer je dat Gloster niet goed genoeg is voor PSV1? Het is niet zo dat ze bij Hannover graag van hem afwilden hè, in tegendeel. Ledezma is inderdaad een leuke speler. Wijzen naar fysiek vind ik een drogreden. De KKD is een fysiekere competitie dan de Eredivisie, en daar houdt Ledezma zich prima staande.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ledezma is een talent maar hij kan fysiek toch wel iets steviger worden. In het hedendaagse votbal toch wel belangrijk. Gloster haalt altijd wel een voldoende als hij meedoet maar meer dan dat ook niet. Dan baseer ik me alleen op de thuiswedstrijden van JPSV. Misschien moet hij nog wennen en trek ik een te voorbarige conclusie.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

abn amro bakayoko bankzitten basarnhem bodo bommel bosz degradatie dortmund expertisegebied feyenoord gaal heerenveen izecson kampioenskandidaat lozano nistelrooij overtredingen petrovic psvrijnwoude saibari sancho santos sinner skipper tennis tillman utrecht vaart