Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Ik ben een beetje sprakeloos'

27 oktober 2019 18:15

In gesprek met Fox Sports was Denzel Dumfries het eens met de opmerking dat het een verschrikkelijke dag was. "Je verliest met 0-4 van AZ. Ik ben een beetje sprakeloos", aldus Dumfries. "In het begin had geen van beide ploegen de overhand. Ik voelde dat we in de wedstrijd kwamen, maar toen kwam die rode kaart en stonden we met tien man."

Aanvankelijk was er nog weinig aan de hand. "We stonden goed compact. Dat deden we goed. Alleen scoren zij vlak voor rust twee keer en dat mag niet gebeuren", zo gaf hij aan. "We probeerden in de rust het hoofd omhoog te houden en elkaar positief te benaderen. In de tweede helft stonden we in het begin nog goed, maar op een gegeven moment voelde je dat het het niet meer ging worden."

Dumfries kreeg in de eerste helft zelf ook een pittige overtreding te verwerken. "Hij was gewoon te laat. Ik sta hier niet om om rode kaarten te vragen of überhaupt om een kaart", zei hij daarover. "Hij was te laat en dan is het aan de scheidsrechter en aan de VAR om het te beoordelen wat er voor straf op staat. Ik ga niet achteraf zeggen dat het rood moet zijn. Zo zit ik niet in elkaar."




Tags

dumfries sprakeloos compact fox var verschrikkelijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje