Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Thomas: 'Als je de beelden ziet is het honderd procent rood'

27 oktober 2019 18:27

Ryan Thomas gaf in gesprek met Fox Sports aan te balen van zijn rode kaart. "Het was natuurlijk niet mijn intentie om hem te raken. Als je er zo lang uit hebt gelegen, voelt dit heel slecht", aldus Thomas. "Als je de beelden ziet is het honderd procent rood. Ik wilde de bal blocken, maar mijn voet was te hoog. Als je ziet hoe hij neer kwam, zag het er heel slecht uit. Ik heb direct mijn excuses aangeboden. Dit is niet iets wat ik normaal doe. Het was klote voor mezelf en klote voor het team. Het was niet mijn beste dag."

Voor de middenvelder was het zijn eerste rode kaart in Nederland. "Ik ben hier nu zes jaar en heb zelfs nooit geel gehad voor een zware overtreding", zo gaf hij aan. "Het is moeilijk te zeggen wat er nu moet gebeuren. Ik zal morgen als we samenkomen de jongens mijn excuses aanbieden."

De blessure van Thomas is wel achter de rug. "Mijn knie voelt goed en ik voel me sterker dan ooit", zei hij daarover. "Nu moet ik me focussen op minuten maken. Vandaag was het natuurlijk niet goed. Hopelijk valt de schorsing mee en kan ik snel weer op het veld staan."




Tags

blocken fox nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage