Transparent
Inloggen
Sluiten

Dante Rigo: 'Ik groei gestaag door en wil in de toekomst terugkeren bij PSV'

31 oktober 2019 10:10 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Dante Rigo: "Ik groei gestaag door en wil in de toekomst terugkeren bij PSV"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Dante Rigo aan nog altijd vertrouwen te hebben in zijn kansen bij PSV. "Bij Sparta ligt meer focus op het verdedigende werk. We hebben minder vaak een overwicht dan PSV en daarom is het belangrijker om dat aspect op het middenveld goed te beheersen", aldus Rigo. "Het niveau is hier weer een stuk hoger dan de afgelopen jaren bij Jong PSV, waar we in de top van de Keuken Kampioen Divisie speelden. Ik groei gestaag door en wil in de toekomst terugkeren bij PSV."

De Belg vindt het ontzettend knap dat Mohamed Ihattaren al een basisplaats heeft bij PSV. "Vorig jaar kwam hij bij de trainingen erbij en toen kon je al zien wat hij in huis had. Ik heb veel respect voor hem en de manier waarop hij met de druk omgaat. Het is een heel volwassen jongen, die weet wat hij wil", zo geeft hij aan.

Rigo neemt het komend weekend met Sparta op tegen PSV. Hij kijkt uit naar die wedstrijd. "Als je meer dan tien jaar bij een club hebt gezeten en daar bent gevormd, wil je je natuurlijk laten zien. Met veel spelers heb ik jarenlang samen gespeeld", zegt hij daarover. "Ik wil altijd dat PSV wint, het is mijn club. Ik kijk zoveel wedstrijden als ik kan en hoop dat het goed gaat. Zaterdag gaat dat natuurlijk allemaal aan de kant, dat zal iedereen begrijpen. Zo hoort dat ook. Je hoort je leeg te spelen en te vechten voor de club waarvoor je uitkomt."




Tags

rigo sparta ihattaren jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Stukje bekerwedstrijd gezien gisteren, kan me niet herinneren zijn naam te hebben gehoord.
+1/-4

4 jaar geleden
We kunnrn a.s. zaterdag zijn verrichtingen zien bij Sparta-PSV. Het zou best eens kunnen dat hij wat beter kan voetballen dan Rosario en Guti. Zou me helaas niet verbazen. Mocht dat blijken zo te zijn dan svp terughalen.
+3/-0

4 jaar geleden
De route jeugd-PSV, Jong-PSV, Sparta en dan PSV-1 is eigenlijk wel een logische weg. PSV kan nu bij Sparta zien hoe hij zich ontwikkeld.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Hij had die stap naar Sparta alleen wel een jaartje eerder mogen maken..
+1/-0

 
Zou ze niet eens naar Sparta hebben laten gaan, Sparta heeft samenwerking met onze enige concurrent? en die heeft een drolleke hier op de site;-)
+2/-0

4 jaar geleden
Had om eerlijk te zijn verwacht dat Rigo zich wel in de basis zou spelen bij Sparta. Piroe hetzelfde, die lijkt bij Sparta ook niet echt beter te worden met af en toe een paar minuutjes invallen. Staan 3 spitsen voor hem in de pikorde.. Op deze manier kunnen ze beter dagelijks bij PSV trainen en hier af en toe minuten maken..
+3/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage