Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Als je zo'n week achter de rug hebt, moet je er alles aan doen om hier te winnen'

2 november 2019 22:38

Denzel Dumfries was in gesprek met Fox Sports niet te spreken over het spel van PSV tegen Sparta. "Het is ongelofelijk. Als je zo'n week achter de rug hebt, moet je er alles aan doen om hier te winnen. Koste wat kost moet je alles geven. Bij ballen die er tussen vallen, moet je je poten er tussen zetten. Gewoon simpele dingen waarin wij tekort schieten", aldus Dumfries. "Als je ziet hoeveel talent wij in de ploeg hebben... Alleen moet dat er wel uit gaan komen."

Volgens de verdediger wist de ploeg van te voren al dat Sparta fel zou gaan spelen. "Je weet wat voor trainer ze hebben en je weet hoe ze willen spelen. Je weet dat ze de duels gaan opzoeken. Daar moeten wij ons tegen wapenen", zo gaf hij aan. "Als je ziet hoe makkelijk zij soms de ballen van ons winnen, dat kan niet."

Dat PSV in de blessuretijd alsnog een punt pakte, verzachtte het voor Dumfries niet. "Wij zijn PSV. Wij zijn een topclub. Dat moeten we meer gaan uitstralen", zei hij daarover. "Wij hebben zoveel kwaliteit in de ploeg. We moeten op elkaar gaan vertrouwen. We moeten shinen met z'n allen en dat gebeurt op dit moment niet. Het is een bittere pil en het zijn zware weken, maar natuurlijk hou je het vertrouwen in de ploeg en vertrouwen in elkaar. We moeten alleen meer van elkaar gaan eisen."

Dumfries wil het voorlopig niet meer over de landstitel hebben. "Laten we ons eerst maar focussen op onszelf", zo gaf hij aan. "Ik geef nooit op, maar we moeten nu niet naar de ranglijst kijken. We hebben het al zwaar genoeg om op onszelf te focussen. Laten we dat maar doen."


Discussieer mee op de forums


Tags

dumfries sparta bittere fox landstitel opzoeken pil poten shinen simpele uitstralen verzachtte wapenen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aanvalslinie achterop advocaat bok botman chelsea diemers ehvdgxt faber fanstore fer feyenoord ginkel gistermiddag hendrix koen kuylen linssen nieren obispo puma senesi sir thuisshirt tinus toprak uswilly vhtlsaw willy winkel