Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'We moesten meer inzet tonen'

2 november 2019 22:44

In gesprek met Fox Sports gaf Cody Gakpo aan niet blij te kunnen zijn met zijn doelpunt in blessuretijd. "We hebben hier een slechte wedstrijd neer gezet", aldus Gakpo. "We hadden deze wedstrijd eerder naar onze kant moeten zetten. Dat ik dan de gelijkmaker maak... Daarvoor zijn we hier niet gekomen."

De aanvaller was ook niet te spreken dat PSV vrijwel alle duels verloor. "We waren niet scherp. Het was geen goede wedstrijd van onze kant", zo gaf hij aan. "We moesten meer inzet tonen. Deze wedstrijd hadden we gewoon moeten winnen."

Gakpo was het ook eens met de opmerking dat de spelers harder naar elkaar moeten worden. "Op momenten kunnen we zeker harder zijn naar elkaar", zei hij daarover. "Maar het belangrijkste is dat we bij elkaar blijven en niet nu uit elkaar vallen nu het even minder gaat."


Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo harder fox

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

atletico barbecue beneliga bergwijn bommel bruma castellano eredivisie feyenoord guti heerenveen hendrix ihattaren jong lato lissabon malen mvb oranje romario rosario rosenborg sadilek schwaab tinus unnerstall var vhtlsaw wethoudervanjuine zoet