Transparent
Inloggen
Sluiten

Jeroen Zoet: 'Op dit niveau wordt verwacht dat ik die ballen pak'

2 november 2019 22:51

Jeroen Zoet was net zoals de rest van de spelers na het duel tegen Sparta chagerijnig. "Dat lijkt me ook logisch. We hebben nu een aantal wedstrijden achter elkaar niet gewonnen en staan nu veel punten achter de koploper. Het is volkomen logisch dat iedereen nu chagerijnig is", aldus Zoet in gesprek met Fox Sports. "We hadden vooraf een plan gemaakt en hebben dat niet niet goed uitgevoerd. Zij speelden 4-4-2 vlak en dan komen de middenvelders vrij. Dat lukte niet goed. Maar om te beginnen moet je als een bal er tussen valt, je poot neerzetten en je kont er in gooien. Laten zien dat je twee wedstrijden niet hebt gewonnen en er alles aan doet om hier de drie punten te halen."

Volgens de doelman begint het allemaal bij je poten er in zetten in de duels. "Daar moet je elke wedstrijd mee beginnen. Dat heb ik een aantal keer gemist vandaag. Sparta kleunde er wel in", zo gaf hij aan. "Als je de 1-1 maakt, heb je ze in de slachtbank. Dan krijg je zo snel de tweede tegen. Dat mag nooit. Het is een moeilijke fase voor ons. We moeten bij elkaar blijven en zorgen dat we weer gaan winnen."

Zoet moest wel toegeven dat hij de 2-1 had moeten hebben. "Dat wordt op dit niveau verwacht dat ik die ballen pak", zei hij daarover. "Je kan daar je team helpen. Je mag nooit zo snel die goal weer weggeven."


Discussieer mee op de forums


Tags

zoet pak chagerijnig sparta fox kleunde kont poot poten slachtbank uitgevoerd volkomen

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

atletico barbecue beneliga bergwijn bommel bruma castellano eredivisie feyenoord guti heerenveen hendrix ihattaren jong lato lissabon malen mvb oranje romario rosario rosenborg sadilek schwaab tinus unnerstall var vhtlsaw wethoudervanjuine zoet