Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Ik geef nooit op'

2 november 2019 23:02

In gesprek met Fox Sports gaf Mark van Bommel aan met name geïrriteerd te zijn over het spel van zijn ploeg voor rust. "We wisten precies wat Sparta zou gaan doen. Dat hebben we uitvoerig en goed besproken. Als de uitvoering dan niet zo is zoals we dat van te voren afspreken, probeer je dat af te spreken en ben je geirriteerd langs de lijn", aldus Van Bommel. "We stonden niet op de juiste plekken. Als je dan in de duels komt, moet je het gif hebben om die bal vast te houden. In de tweede helft veranderden we dat waardoor we hoger in het veld kwamen te staan en meer man rond de zestien hadden. Het is niet zo dat we de eerste helft een slecht plan hadden. Dat plan was goed."

Van Bommel wilde het vele puntverlies van afgelopen weken niet wijten aan het ontbreken van Donyell Malen en Steven Bergwijn. "Een hoop dingen in de afgelopen weken zijn te verklaren. Je speelt negen man, je speelt met tien man, je mist een aantal spelers...", zei hij daarover. "We missen nu acht punten. Je mag je daar alleen niet achter verschuilen."

De trainer van PSV wilde nog geen streep zetten door de landstitel. "Ik geef nooit op", zo gaf hij aan. "Het heeft geen zin om daar nu al over te praten. We staan nu acht punten achter en dat is een feit."


Discussieer mee op de forums


Tags

bommel geirriteerd afspreken bergwijn fox landstitel malen puntverlies sparta uitvoerig uitvoering veranderden verklaren verschuilen wijten

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

barbecue basarnhem beneliga bergwijn bommel bruma castellano feyenoord guti heerenveen hendrix ihattaren jong lato lissabon malen mvb oranje romario rosario rosenborg sadilek schwaab tinus unnerstall var vhtlsaw viergever wethoudervanjuine zoet