Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Het is nu een heel moeilijke fase waar we in zitten'

7 november 2019 21:55

Denzel Dumfries gaf in gesprek met Fox Sports aan vooral teleurgesteld te zijn na het duel tegen LASK. "Er gaan allerlei gedachtes nu door mijn hoofd. We kwamen al vroeg via een strafschop op voorsprong en gaan de rust in met 0-1", aldus Dumfries. "Na rust weet je dat ze opportunistisch gaan spelen. Je weet dat ze veel energie in de wedstrijd gaan gooien en wij hebben ons daarin laten overklassen."

De verdediger was het eens met de opmerking dat er momenteel geen enkel vertrouwen binnen de ploeg is. "Het is nu een heel moeilijke fase waar we in zitten", zo gaf hij aan. "Natuurlijk is er nog genoeg perspectief om door te gaan, maar de fase waar we nu in zitten is niet fijn."

Dumfries weet niet hoe PSV hier uit kan komen. "Dat moeten we gaan zien", zei hij daarover. "Natuurlijk ben ik nog strijdbaar. Het is een moeilijke fase, maar we moeten doorgaan. Willem II staat nu op het programma. We moeten gaan knallen."




Tags

dumfries fox knallen lask overklassen strijdbaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje