Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'We moeten hetzelfde blijven doen'

7 november 2019 22:02

In gesprek met Fox Sports gaf Mark van Bommel aan dat de tik van LASK hard was aangekomen. "Ik had dit helemaal niet verwacht, maar als je de wedstrijd ziet weet je dat LASK heel opportunistisch is", aldus Van Bommel. "Het is een heel opportunistische en hard werkende ploeg die er alles aan doet om het de tegenstander moeilijk te maken. Op moment als je er dan uit komt, heb je meteen goede momenten, maar dat moeten we vaker hebben. Die rust moet in het elftal zitten."

Vooral achterin ging er heel veel mis bij PSV. "Tot aan de rust hielden we het vol en hadden we de discipline om het verdedigende werk op te lossen. In de tweede helft doen we dat één keer niet", zo gaf hij aan. "Je weet dat ze opportunistischer worden en nog harder gaan werken. Je komt dan nog meer onder druk en we zijn niet in staat om daar onderuit te komen. Na de 2-1 kon Bruma nog de 2-2 maken, maar dit was wel te weinig."

Volgens Van Bommel moet PSV hetzelfde blijven doen om er weer bovenop te komen. "Het klinkt heel makkelijk om te zeggen als je vijf keer op rij niet wint", zei hij daarover. "Natuurlijk zijn Steven Bergwijn en Donyell Malen spelers van de buitencategorie. Die mis je. Er zijn ook verklaarbare redenen waarom je een paar keer verliest. Er zijn rode kaarten, een paar blessures, dat is zo. Maar je moet wel reëel en eerlijk zijn, je mag niet vijf keer achter elkaar niet winnen."


Discussieer mee op de forums


Tags

bommel lask aangekomen bergwijn bruma discipline fox harder malen opportunistische opportunistischer verklaarbare werkende

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

barbecue basarnhem beneliga bergwijn bommel bruma castellano feyenoord guti heerenveen hendrix ihattaren jong lato lissabon malen mvb oranje romario rosario rosenborg sadilek schwaab tinus unnerstall var vhtlsaw viergever wethoudervanjuine zoet