Transparent
Inloggen
Sluiten

Daniel Schwaab: 'Dit is een schande'

7 november 2019 22:18

In gesprek met RTL 7 gaf Daniel Schwaab aan dat het bij PSV in de tweede helft helemaal mis ging. "We kwamen niet goed uit de rust", aldus Schwaab. "In de eerste helft was het geen mooi voetbal, maar we wisten dat zij heel opportunistisch zouden gaan spelen en daar hebben we ons op ingesteld. Dat deden we ook redelijk goed, maar in de tweede helft kwamen we vaak een stap te laat. We kregen veel te snel een tegengoal en verdedigen we gewoon heel slecht."

De Duitser vond het lastig om kort na de wedstrijd aan te geven waar het aan lag. "We wilden een zo goed mogelijk resultaat halen. We waren op de goede weg, maar we kregen een tegengoal en hebben dan niet de zekerheid dat we zeggen dat we zelf de tweede gaan maken", zo gaf hij aan. "We hebben daar wel de kansen voor gehad, ook om de 2-2 te maken."

Volgens Schwaab was LASK niet veel beter dan PSV. "Zo heb ik het niet gevoeld op het veld", zei hij daarover. "We verloren wel alle beslissende duels en krijgen dan vier doelpunten tegen. Dat mag niet gebeuren. Dit is een schande."


Discussieer mee op de forums


Tags

schwaab daniel schande gevoeld lask

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

barbecue basarnhem beneliga bergwijn bommel bruma castellano feyenoord guti heerenveen hendrix ihattaren jong lato lissabon malen mvb oranje romario rosario rosenborg sadilek schwaab tinus unnerstall var vhtlsaw viergever wethoudervanjuine zoet