Transparent
Inloggen
Sluiten

Daniel Schwaab: 'Dit is een schande'

7 november 2019 22:18

In gesprek met RTL 7 gaf Daniel Schwaab aan dat het bij PSV in de tweede helft helemaal mis ging. "We kwamen niet goed uit de rust", aldus Schwaab. "In de eerste helft was het geen mooi voetbal, maar we wisten dat zij heel opportunistisch zouden gaan spelen en daar hebben we ons op ingesteld. Dat deden we ook redelijk goed, maar in de tweede helft kwamen we vaak een stap te laat. We kregen veel te snel een tegengoal en verdedigen we gewoon heel slecht."

De Duitser vond het lastig om kort na de wedstrijd aan te geven waar het aan lag. "We wilden een zo goed mogelijk resultaat halen. We waren op de goede weg, maar we kregen een tegengoal en hebben dan niet de zekerheid dat we zeggen dat we zelf de tweede gaan maken", zo gaf hij aan. "We hebben daar wel de kansen voor gehad, ook om de 2-2 te maken."

Volgens Schwaab was LASK niet veel beter dan PSV. "Zo heb ik het niet gevoeld op het veld", zei hij daarover. "We verloren wel alle beslissende duels en krijgen dan vier doelpunten tegen. Dat mag niet gebeuren. Dit is een schande."


Discussieer mee op de forums


Tags

schwaab schande lask

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.004 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme schatting simons sir tinus topper trump vaals woordje zorg