Jong PSV in blessuretijd gelijk tegen Telstar

8 november 2019 21:52

Jong PSV in blessuretijd gelijk tegen Telstar; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdagavond op het nippertje een punt weten te pakken tegen Telstar. Het duel op PSV Campus de Herdgang eindigde in een 1-1 gelijkspel. Ondanks dat de ploeg van Peter Uneken voldoende kansen kreeg, wist alleen Sekou Sidibe te scoren. Hij deed dat in de laatste minuut van de blessuretijd. Telstar was halverwege de tweede helft via een vrije trap op voorsprong gekomen.

Door de late treffer van Sidibe is Jong PSV gestegen naar de zeventiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Het heeft nu op doelsaldo MVV ingehaald. Jong PSV speelt op vrijdag 22 november de volgende wedstrijd. In Doetinchem neemt de ploeg het dan op tegen De Graafschap.