Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV in blessuretijd gelijk tegen Telstar

8 november 2019 21:52
Foto: Pro Shots

Jong PSV in blessuretijd gelijk tegen Telstar; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdagavond op het nippertje een punt weten te pakken tegen Telstar. Het duel op PSV Campus de Herdgang eindigde in een 1-1 gelijkspel. Ondanks dat de ploeg van Peter Uneken voldoende kansen kreeg, wist alleen Sekou Sidibe te scoren. Hij deed dat in de laatste minuut van de blessuretijd. Telstar was halverwege de tweede helft via een vrije trap op voorsprong gekomen.

Door de late treffer van Sidibe is Jong PSV gestegen naar de zeventiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Het heeft nu op doelsaldo MVV ingehaald. Jong PSV speelt op vrijdag 22 november de volgende wedstrijd. In Doetinchem neemt de ploeg het dan op tegen De Graafschap.


Tags

jong sidibe doetinchem graafschap herdgang uneken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Er zit progressive in bij JPSV. Vergeleken met het begin van het seizoen zit er meer voetbal in en creeeren ze ook kansen. Ngonge had zijn dag niet en hielp enkele kansen om zeep. Er had meer in gezeten dan 1 punt omdat Telstar alleen uit standaardsituaties gevaarlijk werd en uit een vrije trap ook scoorde. Ondanks de kou heb ik me best vermaakt op de Herdgang.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme rodriguez schatting simons sir tinus topper vaals woordje zorg