Transparent
Inloggen
Sluiten

Grasmat Jong PSV gedeeld aan kop in veldencompetitie VVCS

9 november 2019 01:31 - VVCS
Foto: Pro Shots

Grasmat Jong PSV gedeeld aan kop in veldencompetitie VVCS; image source: Pro Shots

Het veld waarop Jong PSV op PSV Campus de Herdgang haar thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie afwerkt staat in de veldencompetitie van de VVCS op een voorlopig gedeelde eerste plaats. Aanvoerders van de bezoekende ploeg beoordelen na iedere wedstrijd de kwaliteit van het veld met een waardering van 1 (slecht) tot 5 (top). Tot nu toe heeft de grasmat van Jong PSV een gemiddelde van 4,29.

Afgelopen seizoen speelde Jong PSV nog op kunstgras en had toen met een gemiddelde van 1,69 nog een van de slechtst beoordeelde matten van de Keuken Kampioen Divisie. De deze zomer aangelegde mat van natuurgras valt bij de bezoekende ploegen een stuk beter in de smaak. De beoordeling van vrijdagavond was in dit overzicht nog niet meegenomen.

In de veldencompetitie van de Eredivisie staat de grasmat van het Philips Stadion met een 4,17 gemiddeld op een gedeelde derde plaats. Alleen de grasmatten van Feyenoord en FC Utrecht zijn tot nu toe beter beoordeeld.

Meer op VVCS


Tags

jong veldencompetitie vvcs eredivisie feyenoord herdgang utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Yes!!! Kampioenen!
+2/-0

Wakkur2019 (geschorst)
7 maanden geleden
Wanneer is de huldiging?
+2/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.006 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme rodriguez schatting simons sir tinus topper vaals woordje zorg