Transparent
Inloggen
Sluiten

Kezman gelijk; winst voor Rommedahl en Vogel

12 februari 2003 18:51

Verslaggever: JW

PSV'er Mateja Kezman speelde vandaag zijn eerste interland voor zijn vaderland onder de nieuwe naam, Servie-Montenegro (voorheen Joegoslavie) maar kwam met het elftal niet tot winst tegen de semi-profs van Azerbeidzjan. Het team van bondscoach Savicevic kwam in het EK-kwalificatie duel in eigen huis nog wel op een 2-0 voorsprong maar zag die voorsprong in het laatste half uur weggepoetst worden door 2 doelpunten van Goerbanov. Kezman werd na een uur spelen gewisseld voor Igor Duljaj.

Door het dure puntverlies raakt Servie-Montenegro verder achterop bij koploper Wales dat uit 3 duels de volle 9 punten haalde. Servie-Montenegro staat nog maar op 5 punten, gevolgd door Italie met 4.

Denemarken won in een oefenduel in Egypte verrassend makkelijk van het gastland met 1-4. Dennis Rommedahl stond in de basis van Denemarken voor wie Jensen (3x) en Tomasson de doelpuntenmakers waren.

Ook Johann Vogel wist met Zwitserland verrassend makkelijk een uit-interland te winnen. In Slovenie werd het maar liefst 1-5 voor de Zweden. Jong Zwitserland, met het PSV talent Vonlanthen in de basis, verloor met 2-1 in Portugal.

Meer op




Tags

kezman montenegro rommedahl vogel denemarken zwitserland azerbeidzjan duljaj egypte goerbanov igor jensen joegoslavie johann jong kwalificatie mateja portugal savicevic semi slovenie tomasson vaderland vonlanthen wales weggepoetst zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte