Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'Als je het spelbeeld kijkt, hebben we veel te weinig gekregen'

10 november 2019 16:38

Pablo Rosario gaf in gesprek met Fox Sports aan niet te weten waarom het misging tegen Willem II. "Wij hadden de controle en creëerden kansen. We hebben in de hele wedstrijd maar drie kansen weggegeven en krijgt dan twee goals tegen", aldus Rosario. "Als je het spelbeeld kijkt, hebben we veel te weinig gekregen. Dit is heel zwaar."

PSV stond binnen enkele minuten al op achterstand. "Dat was hun eerste kans en dat is gelijk een goal. Dat mag niet, maar het gebeurt wel", zo gaf hij aan. "Je moet er dan achteraan. In de tweede helft krijg je weer een tik met 2-0 en we komen dan te laat met de aansluitingstreffer."

Volgens de middenvelder moet PSV alles blijven geven om er weer bovenop te komen. "De bereidheid is er en die was er, maar de resultaten zijn niet aan onze kant", zei hij daarover.




Tags

rosario spelbeeld achteraan bereidheid creeerden fox misging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage