Transparent
Inloggen
Sluiten

Lars Unnerstall: 'Blij dat ik mocht keepen, maar als je verliest heb je geen goed gevoel'

10 november 2019 16:54

In gesprek met Fox Sports kreeg Lars Unnerstall de vraag wat voor gevoel hij had na de wedstrijd nu hij voor het eerst in de basis stond. "Ik was blij toen ik hoorde dat ik mocht keepen en daar ben ik nu nog steeds blij mee, maar als je verliest heb je geen goed gevoel", aldus Unnerstall. "Jeroen vond het natuurlijk niet leuk dat hij niet mocht keepen, maar dat geldt ook voor Robin en ik vond het ook niet leuk toen ik niet mocht keepen, maar dat is nu eenmaal de situatie van een keeper."

Unnerstall maakte zijn debuut in een elftal dat de laatste weken totaal niet draait. "Op het laatst moet je hopen dat de bal een beetje gelukkig valt en je een klotegoal maakt. Op dit moment is dat alleen niet. We moeten verder werken om wel goals te maken", zo gaf hij aan.

De doelman is zelf helemaal fit nadat hij enkele maanden uit de roulatie was met een blessure. "Op de trainingen ben ik honderd procent, anders zou ik natuurlijk niet mogen spelen", zei hij daarover. "Nu is het alleen nog wedstrijden spelen. Ik ben blij dat ik bij Jong PSV een paar wedstrijden heb mogen spelen. Dat was voor mij erg goed. Nu moet ik hiermee verder."




Tags

unnerstall fox jong klotegoal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage