Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Ik wilde Jeroen Zoet beschermen, daarom zat hij niet op de bank'

10 november 2019 17:19

Tijdens de wedstrijd was er veel te doen om de situatie rondom Jeroen Zoet. Commentator Leo Driessen speculeerde al dat de doelman geweigerd had om op de bank te gaan zitten, terwijl ook snel duidelijk werd dat Zoet de tweede helft in de spelerbus had gezeten. Mark van Bommel werd na het duel tegen Willem II gevraagd wat er precies gebeurd was. "We warmen altijd op met drie keepers. Ik vond het niet verstandig dat hij op de bank zou zitten", aldus Van Bommel. "Als wij een goal zouden maken en hij zou niet lachen of hij zou niet juichen, zou het op tv komen. Bij een tegengoal zou hij ook meteen in beeld komen. Ik wilde hem daarvoor beschermen."

Van Bommel gaf aan dat hij Zoet vertelde dat hij binnen moest blijven. "Dat hij dan in de bus stapt, snap ik volledig", zo gaf hij aan. "Wat moet hij hier dan doen? Ik heb hem wel meegenomen. Dat is mijn verantwoordelijkheid."

De trainer van PSV vindt het wel logisch dat Zoet deel uitmaakt van de selectie van het Nederlands elftal. "Natuurlijk zit hij bij Oranje", zei hij daarover. "Ik heb hem er maar één wedstrijd uitgehaald, omdat hij teveel fouten heeft gemaakt."




Tags

zoet bommel commentator driessen leo oranje speculeerde spelerbus uitmaakt warmen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage