Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vertrouwensbreuk tussen Jeroen Zoet en technische staf, ook Robbin Ruiter ontevreden'

11 november 2019 01:35 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Vertrouwensbreuk tussen Jeroen Zoet en technische staf, ook Robbin Ruiter ontevreden"; image source: Pro Shots

PSV kampt momenteel met twee ontevreden keepers. Volgens De Telegraaf is er zelfs een vertrouwensbreuk ontstaan tussen Jeroen Zoet en de technische staf. De doelman hoorde voor het duel tegen Willem II pas vlak voor de warming up dat hij de derde doelman zou zijn en die klap kwam keihard aan. Zoet verbleef in de eerste helft in de catacomben van het stadion en vertrok na de rust richting de spelersbus.

De doelman wilde zelf echter graag op de bank zitten en zijn ploeggenoten ondersteunen. In de rust schudde hij zijn ploeggenoten de hand, wenste ze succes en ging richting de spelersbus. Een beslissing die Mark van Bommel volledig begreep.

Naast Zoet was ook Robbin Ruiter ontevreden over de keeperswissel. De doelman had verwacht zelf een kans te krijgen. Eerder verving hij Zoet ook al tegen Rosenborg en VVV. Bovendien zat hij afgelopen wedstrijden als tweede keeper op de bank. "Ik heb die duels geen steek laten vallen, dan verwacht ik de kans te krijgen, maar dat is niet gebeurd", zo gaf Ruiter aan.




Tags

zoet ruiter bommel rosenborg telegraaf vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Zoetje moet vooral eens in de spiegel kijken. Waardeloze drollenvanger. Alles ligt aan anderen maar naar zichzelf kijken ho maar.
+3/-0

4 jaar geleden
Persoonlijke belangen daar is de media geil op.Daar heeft PSV nu niets aan.Het is crisis,dat wil zeggen dat de prestaties ondermaats zijn.Iedereen wijst naar elkaar,zij die dat het meeste doen,nemen het minste zijn verantwoordelijkheid.Eigen belang,dat is waar de supporters in hun ogen nu het vuur zien branden.Professionaliteit word nu meer verlangd dan ooit.Laat het een waarschuwing zijn.Een carriere van een ieder kan nu gemaakt worden of breken,het lijntje is flinterdun nu.PSV is nu het hoofdbelang,de club de fans,een ieder die dat dient,krijgt later opnieuw de credits.Teleurgesteld,kun je ook thuis zijn,niet voor de camera"s of een mediageile journalist.Uitlatingen hoef je niet in de pers te doen,kan je ook bespreken met de trainer.Iedereen die nu gaat muiten is PSV onwaardig.De club is groter dan de passant.Uiteindelijk bind iedere speler de club aan zijn CV ,nooit andersom.PSV heeft spelers nodig,die nu alles voor de club willen geven.PSV moet kei en keihard zijn nu.Als Robin en Jeroen gaan muiten,allebei klaar.Gomes terughalen,fans op de banken ,het seizoen af laten maken,die man wil alles voor PSV geven,alles.Die drive en passie,moet het winnen van dooie zelfingenomenheid.Het is te ver afgegleden.Als ik John de jong was,ging ik alvast wat bellen,want PSV moet de scenario"s in hand houden,gedoe zoals rondom een Pereiro die de club in de steek laat,waar hij alles aan te danken heeft moet je voorkomen.PSV blijft de baas.Bepalende spelers,die uit eigen belang,zich zo opstellen hebben een negatief overwicht in de selectie.Als het kan moet je als club daar een statement in nemen,de winter transferperiode komt eraan.Veel succes John,deze periode is belangrijker dan ooit voor de club geweest.
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
@Philipske: ik betwijfel of Zoet met de pers gesproken heeft. In ieder geval niet met Fox terwijl het artikel van de Telegraaf er ook niet op duidt. Derhalve is het trekken van conclusies volgens mij erg voorbarig. Ben het wel met je eens dat je never nooit naar de pers stapt en je onvrede intern dient te uiten. Ik ben benieuwd naar de ontwikkelingen hieromtrent. Persoonlijk vind ik het slachtofferen van Zoet en anderen lekker laten doormodderen een staaltje mismangement van de eerste orde, iets wat ik bij van Bommel vaker zie gebeuren maar dat is mijn persoonlijke mening. Heb geen psychologie gestudeerd maar kan me indenken dat bepaalde spelers zich onder hem totaal niet (meer) happy voelen
+4/-0

4 jaar geleden
Van Bommel maakt een fout... door begrip te tonen voor het feit dat Zoet in de tweede helft in de spelersbus ging zitten.
Dit mag je als coach niet goedpraten - want als Zoet dit mag dan mogen de andere bankzitters dit dadelijk ook doen. Hiermee beschadig je het aanzien van PSV en ook je persoonlijke uitstraling en gezag als coach zijnde.
Ga ervan uit dat Toon Gerbrands er ook zo over denkt.
+1/-0

 
4 jaar geleden
@Jan: Zoet zou toch niet op de bank plaatsnemen volgens van Bommel (zie Fox). Juist om hem uit de 'wind' te houden?
+2/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Wat een warm gebaar van Van Bommel. Hij wilde dus als een soort van vader zijn speler beschermen.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Santa, wat zou jouw wederhelft doen als je op een dergelijke manier je kinderen zou beschermen mocht je die (al) hebben?
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Irrelevante vraag die niets te maken heeft met het feit dat Van Bommel Zoet uit de wind wilde houden. Reageer ajb. inhoudelijk.
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Geen argumenten, dus maar proberen op de man te spelen. Zwaktebod dus. Het is trouwens 'alleszeggend'.
+1/-0

4 jaar geleden
Lekker stoken idd. Ik vraag me af wie ze daadwerkelijk gesproken hebben in dit verhaal. Telegraaf is goed in gedachten van spelers raden en ze als quotes te brengen. Maar dit is wel herkenbaar van de telegraaf, zielig hoopje bij elkaar
+2/-0

4 jaar geleden
Tja weer een stukje stemmingmakerij van de bovenste plank. Aan PN 2.0 wel weer de schone taak om hier een platform voor te bieden. Jammer.
+2/-0

Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Het was merkwaardig dat Ruiter Überhaupt tweede keeper was in plaats van derde. Om die reden is het lastig te verkopen aan de 2e doelman dat de derde keus opeens eerste doelman is.

Geen idee of dit daadwerkelijk het geval is/ was. Misschien is het intern anders gecommuniceerd.

Als Zoet ook maar iets van zelfkennis heeft, beseft hij dat ie al een flinke periode uit vorm is. Zo heel vreemd is het dus niet dat Zoet z'n basisplaats heeft verloren, hoewel hij geen blunders heeft gemaakt.

In tijden van crisis is er natuurlijk áltijd onvrede/ onrust en accepteren mensen minder dan wanneer het goed gaat.
+3/-0

 
4 jaar geleden
De enige die nu niet moet piepen is Robbin Ruiter. Snap best dat hij hoop had maar hij is niet gehaald als eerste keeper. Dus als Unnerstall fit is staat die er in. Dat Ruiter tweede keeper was had alles te maken met het terugkomen van een blessure door Unnerstall, zijn minuten in jong PSV etc.
+2/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
De vraag is: Hoe is dat intern gecommuniceerd? Was het vanaf het begin duidelijk dat Ruiter derde keeper zou zijn en Unnerstall tweede? Het leek erop dat Ruiter tweede doelman was en Unnerstall derde. Als dat zo is, is het raar dat de 3e keus opeens eerste keeper wordt.

Het lijkt me niet van veel realiteitsbesef en zelfkennis getuigen als Ruiter denkt/ dacht dat hij eerste keeper zou kunnen worden bij PSV.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Volgens mij was Unnerstall gehaald als stand-in voor Zoet en was hij “tijdelijk” derde keeper door zijn blessure en tijdens het traject van weer fit worden.
+3/-0

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden
Had toch wel beter geweest als Van Bommel het Zoet een dagje eerder had verteld dan was deze hele poppenkast niet nodig. Geef je hem een paar dagen vrij, kan hij buiten het zicht van de camera’s bijkomen en zich mentaal weer opladen om de concurrentiestrijd aan te gaan.
Of hij moet vinden dat een speler er professioneel mee moet omgaan, maar dan moet Zoet gewoon op de bank (mogen) zitten.
+6/-0

4 jaar geleden
ik had ook eerder de ruiter verwacht ipv unnerstal maar ja rare jongens die trainers!!! en hier rechts van me lees ikvalenmiet driessen de ajacied ontslag van bommel niet op zijn plaats! wat een vieze misselijke stoker is die neus zeg!! gewoon kampioenschap nu al opgeven voor de beker gaan en gewoon experimenteren met de jeugd! en wat ik laatst schreef over sadilek heb ik ook gelijk gekregen dat hij niet goed genoeg is! een paar goede wedstrijden en nu is het bout stond bij die goal willem 2 gewoon te pitten!! en nog steeds die gutti op het middenveld pffft loopt er verloren bij!! ik heb van hem geen hoge hoed op trouwens ook niet van die bruma!!
+1/-0

4 jaar geleden
Alle energie moet nu naar het belang van PSV. Nu geen tijd verspillen aan gekrenkte ego's. Kom op zeg. Je presteert slecht en wordt gewisseld. Oke misschien niet zo slim gemanaged door v Bommel maar ook hij maakt beginnersfouten. Ze krijgen een godsvermogen betaald en daar hoort dit allemaal bij. Als je daar niet tegen kunt kun je ook gewoon een normale baan zoeken met dito salaris.
Topsportklimaat is ook harde keuzes maken en daar mee om kunnen gaan.
+2/-0

4 jaar geleden
Is dit dezelfde teleriool als die flutkrant die ajaks ziet als DE favoriet voor de CL winst, zolang die kale kikker tHag maar bij de eerste verliespartij geofferd wordt aan Huitzilopochtli (Azteekse zonnegod) en zijn bloed uitgegoten wordt over de goddelijke poten van tadic?

Bij elk bericht van dit ehh "medium" hebben we enkele vrachtwagens zout nodig.
+2/-0

4 jaar geleden
Alle rotte appels oprotten!! Niets of niemand groter de club
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Uiterst ongelukkige actie van van Bommel. Zoet is zeer zeker terecht gepasseerd maar wordt zo wel ongelukkig opzij gezet. Ga gewoon een paar dagen voor de wedstrijd met zon jongen aan tafel zitten om het te vertellen, en laat hem dan gewoon plaatsnemen op de bank net als ieder ander die te kort komt voor de basis..
+5/-0

4 jaar geleden
Kan iemand mij uitleggen waar Jeroen Zoet dan wel had moeten zitten in Tilburg, aangezien hij niet welkom was op de bank of een andere plek waar een camera op hem gericht zou kunnen worden? Op de WC? Zoet verdient geen kritiek hierover, deze bizarre situatie is de schuld van Van Bommel en niemand anders, wat een aanfluiting. ED meldt nu dat hij zijn excuses heeft gemaakt aan Zoet, meer dan terecht lijkt me.
+5/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Aldus de Telegraaf. Hoeveel onzin over een zwalkend PSV zal men nog opstellen. De interlandperiode breekt aan dus minder clubnieuws dan maken we wel nieuws moeten toch verkopen niewaar ?
+2/-0

4 jaar geleden
Ruiter is toch gehaald als derde doelman? Die heeft dus al meer gespeeld dan hij normaal gesproken ooit zou doen. Die heeft geen recht om te klagen.
+2/-0

4 jaar geleden
Helemaal niets in Eindhoven.. Met koppige Mark
Hebben we een trainer die nooit meer opstapt.
Ik begrijp het wel, hij heeft een dikke afkoopsom
nodig om rond te komen.

Nou bestuur, betaal hem die afkoopsom.
En bouwen aan een elftal wat zichtbaar plezier heeft in
voetbal en passie toont
+4/-0

4 jaar geleden
Wat een geneuzel hier en in de media over randzaken. Maakt allemaal niet zoveel uit hoe goed Zoet zich voelt en of er wat verkeerde woorden zijn gevallen. Who cares? Club zit sportief in een crisis. Alle hens aan dek nu om daar uit te komen. Zal nog lastig genoeg worden.
+2/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Geneuzel om niks inderdaad, maar blijkbaar grijpen sommige mensen álles aan om de onrust nóg meer te vergroten. Het neigt een beetje naar sensatiezucht.
+1/-0

Ik hoop dat de rest van de Heiligen ons goed gezind zullen zijn, en niet maniacal alle meningen van anderen menen te moeten torpederen als aannames en zelf met aannames die aannames af te kraken om het maar niet eens te zijn met andermans mening, das nou iri getrol.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert baka bakayoko bosz brobbey crisy ehvdgxt excelsiorvriend izecson job koen maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul roger santos schandalige sutalo teze til trestena var volslagen xavisimons zusje