Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vertrouwensbreuk tussen Jeroen Zoet en technische staf, ook Robbin Ruiter ontevreden'

11 november 2019 01:35 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Vertrouwensbreuk tussen Jeroen Zoet en technische staf, ook Robbin Ruiter ontevreden"; image source: Pro Shots

PSV kampt momenteel met twee ontevreden keepers. Volgens De Telegraaf is er zelfs een vertrouwensbreuk ontstaan tussen Jeroen Zoet en de technische staf. De doelman hoorde voor het duel tegen Willem II pas vlak voor de warming up dat hij de derde doelman zou zijn en die klap kwam keihard aan. Zoet verbleef in de eerste helft in de catacomben van het stadion en vertrok na de rust richting de spelersbus.

De doelman wilde zelf echter graag op de bank zitten en zijn ploeggenoten ondersteunen. In de rust schudde hij zijn ploeggenoten de hand, wenste ze succes en ging richting de spelersbus. Een beslissing die Mark van Bommel volledig begreep.

Naast Zoet was ook Robbin Ruiter ontevreden over de keeperswissel. De doelman had verwacht zelf een kans te krijgen. Eerder verving hij Zoet ook al tegen Rosenborg en VVV. Bovendien zat hij afgelopen wedstrijden als tweede keeper op de bank. "Ik heb die duels geen steek laten vallen, dan verwacht ik de kans te krijgen, maar dat is niet gebeurd", zo gaf Ruiter aan.


Discussieer mee op de forums


Tags

zoet ruiter bommel rosenborg telegraaf vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden (gewijzigd)
Zoetje moet vooral eens in de spiegel kijken. Waardeloze drollenvanger. Alles ligt aan anderen maar naar zichzelf kijken ho maar.
+3/-0

7 maanden geleden
Persoonlijke belangen daar is de media geil op.Daar heeft PSV nu niets aan.Het is crisis,dat wil zeggen dat de prestaties ondermaats zijn.Iedereen wijst naar elkaar,zij die dat het meeste doen,nemen het minste zijn verantwoordelijkheid.Eigen belang,dat is waar de supporters in hun ogen nu het vuur zien branden.Professionaliteit word nu meer verlangd dan ooit.Laat het een waarschuwing zijn.Een carriere van een ieder kan nu gemaakt worden of breken,het lijntje is flinterdun nu.PSV is nu het hoofdbelang,de club de fans,een ieder die dat dient,krijgt later opnieuw de credits.Teleurgesteld,kun je ook thuis zijn,niet voor de camera"s of een mediageile journalist.Uitlatingen hoef je niet in de pers te doen,kan je ook bespreken met de trainer.Iedereen die nu gaat muiten is PSV onwaardig.De club is groter dan de passant.Uiteindelijk bind iedere speler de club aan zijn CV ,nooit andersom.PSV heeft spelers nodig,die nu alles voor de club willen geven.PSV moet kei en keihard zijn nu.Als Robin en Jeroen gaan muiten,allebei klaar.Gomes terughalen,fans op de banken ,het seizoen af laten maken,die man wil alles voor PSV geven,alles.Die drive en passie,moet het winnen van dooie zelfingenomenheid.Het is te ver afgegleden.Als ik John de jong was,ging ik alvast wat bellen,want PSV moet de scenario"s in hand houden,gedoe zoals rondom een Pereiro die de club in de steek laat,waar hij alles aan te danken heeft moet je voorkomen.PSV blijft de baas.Bepalende spelers,die uit eigen belang,zich zo opstellen hebben een negatief overwicht in de selectie.Als het kan moet je als club daar een statement in nemen,de winter transferperiode komt eraan.Veel succes John,deze periode is belangrijker dan ooit voor de club geweest.
+2/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
@Philipske: ik betwijfel of Zoet met de pers gesproken heeft. In ieder geval niet met Fox terwijl het artikel van de Telegraaf er ook niet op duidt. Derhalve is het trekken van conclusies volgens mij erg voorbarig. Ben het wel met je eens dat je never nooit naar de pers stapt en je onvrede intern dient te uiten. Ik ben benieuwd naar de ontwikkelingen hieromtrent. Persoonlijk vind ik het slachtofferen van Zoet en anderen lekker laten doormodderen een staaltje mismangement van de eerste orde, iets wat ik bij van Bommel vaker zie gebeuren maar dat is mijn persoonlijke mening. Heb geen psychologie gestudeerd maar kan me indenken dat bepaalde spelers zich onder hem totaal niet (meer) happy voelen
+4/-0

7 maanden geleden
Van Bommel maakt een fout... door begrip te tonen voor het feit dat Zoet in de tweede helft in de spelersbus ging zitten.
Dit mag je als coach niet goedpraten - want als Zoet dit mag dan mogen de andere bankzitters dit dadelijk ook doen. Hiermee beschadig je het aanzien van PSV en ook je persoonlijke uitstraling en gezag als coach zijnde.
Ga ervan uit dat Toon Gerbrands er ook zo over denkt.
+1/-0

 
7 maanden geleden
@Jan: Zoet zou toch niet op de bank plaatsnemen volgens van Bommel (zie Fox). Juist om hem uit de 'wind' te houden?
+2/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
7 maanden geleden
Wat een warm gebaar van Van Bommel. Hij wilde dus als een soort van vader zijn speler beschermen.
+1/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Santa, wat zou jouw wederhelft doen als je op een dergelijke manier je kinderen zou beschermen mocht je die (al) hebben?
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
7 maanden geleden
Irrelevante vraag die niets te maken heeft met het feit dat Van Bommel Zoet uit de wind wilde houden. Reageer ajb. inhoudelijk.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Alles zeggend antwoord.
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
7 maanden geleden
Geen argumenten, dus maar proberen op de man te spelen. Zwaktebod dus. Het is trouwens 'alleszeggend'.
+1/-0

7 maanden geleden
Lekker stoken idd. Ik vraag me af wie ze daadwerkelijk gesproken hebben in dit verhaal. Telegraaf is goed in gedachten van spelers raden en ze als quotes te brengen. Maar dit is wel herkenbaar van de telegraaf, zielig hoopje bij elkaar
+2/-0

killermfc (geschorst)
7 maanden geleden
Tja weer een stukje stemmingmakerij van de bovenste plank. Aan PN 2.0 wel weer de schone taak om hier een platform voor te bieden. Jammer.
+2/-0

Santa Cruz PSV (geschorst)
7 maanden geleden
Het was merkwaardig dat Ruiter Überhaupt tweede keeper was in plaats van derde. Om die reden is het lastig te verkopen aan de 2e doelman dat de derde keus opeens eerste doelman is.

Geen idee of dit daadwerkelijk het geval is/ was. Misschien is het intern anders gecommuniceerd.

Als Zoet ook maar iets van zelfkennis heeft, beseft hij dat ie al een flinke periode uit vorm is. Zo heel vreemd is het dus niet dat Zoet z'n basisplaats heeft verloren, hoewel hij geen blunders heeft gemaakt.

In tijden van crisis is er natuurlijk áltijd onvrede/ onrust en accepteren mensen minder dan wanneer het goed gaat.
+3/-0

 
7 maanden geleden
De enige die nu niet moet piepen is Robbin Ruiter. Snap best dat hij hoop had maar hij is niet gehaald als eerste keeper. Dus als Unnerstall fit is staat die er in. Dat Ruiter tweede keeper was had alles te maken met het terugkomen van een blessure door Unnerstall, zijn minuten in jong PSV etc.
+2/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
7 maanden geleden
De vraag is: Hoe is dat intern gecommuniceerd? Was het vanaf het begin duidelijk dat Ruiter derde keeper zou zijn en Unnerstall tweede? Het leek erop dat Ruiter tweede doelman was en Unnerstall derde. Als dat zo is, is het raar dat de 3e keus opeens eerste keeper wordt.

Het lijkt me niet van veel realiteitsbesef en zelfkennis getuigen als Ruiter denkt/ dacht dat hij eerste keeper zou kunnen worden bij PSV.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Volgens mij was Unnerstall gehaald als stand-in voor Zoet en was hij “tijdelijk” derde keeper door zijn blessure en tijdens het traject van weer fit worden.
+3/-0

7 maanden geleden
Ik snap niet dat dit soort dingen altijd in de media moet komen met alleen maar aannames. In tijden van crisis moet je het proberen intern te houden en de rust te bewaren.

Misschien kan toon hier een boek overschrijven. Die man heeft toch alles op de rit bij psv.
+5/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
7 maanden geleden
Je bent geen fan van Gerbands?
+2/-0

 
7 maanden geleden
Ik ben van mening dat hij te veel boeken schrijft terwijl psv in crisistijd verkeerd.
+5/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
7 maanden geleden
Hoeveel boeken heeft hij de afgelopen jaren geschreven?
+2/-0

 
7 maanden geleden
Kan je periode beter om kaderen voor mij?? Voordat we te ver off topic gaan..
+2/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
7 maanden geleden (gewijzigd)
Natuurlijk. Hoeveel boeken heeft Gerbrands geschreven in de periode dat hij werkzaam is bij PSV?
+3/-0

 
7 maanden geleden
2 stuks dan volgens mij.
+2/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
7 maanden geleden
Gerbrands werkt sinds 2014 bij PSV. Twee boeken in vijf jaar lijkt me niets teveel.
+1/-0

 
7 maanden geleden
In tijdens van crisis een boek uitbrengen is alleen maar bezig zijn met je eigen pr.

Misschien zit ik er naast hoor. Maar als toon niet bezig zou zijn met zijn eigen boeken te schrijven waren er misschien een aantal dingen anders gegaan.. De vlag bij Doan, het optreden in de pers bij zoet.

Maar blijkbaar mag ik daar niets over zeggen..
+2/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
7 maanden geleden (gewijzigd)
Natuurlijk mag je daar iets over zeggen. Het is me alleen niet duidelijk of Gerbrands daadwerkelijk gedurende deze crisis (te) veel tijd besteedt aan het schrijven van boeken en/ of andere nevenactiviteiten. Waaruit blijkt dat?
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
7 maanden geleden
Via de officiële weg (PSV kanaal) erkent van Bommel fout te zijn geweest en worden Zoet excuses aangeboden. Staaltje sterk management. Gelukkig hebben we in de RVC een ervaringsdeskundige met een keepersachtergrond. Wat een amateurisme. Topsportklimaat!!
+4/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
7 maanden geleden
Wat een paniek zaaiende reactie weer. Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt, zeker in tijden van crisis.

Van Bommel erkent z'n fout en biedt daarvoor z'n excuses. Prima, we kunnen weer verder.

Volstrekt onzinnig om de RvC hierbij te betrekken. Dat is een controlerend orgaan, geen uitvoerend orgaan. Natuurlijk worden er tijdens de uitvoering fouten gemaakt.

Blijkbaar vind je het nodig om Van Breukelen hierbij te slepen, terwijl die hier natuurlijk part noch deel aan heeft.
+4/-0

 
7 maanden geleden
Volledig eens @tony .. Het is een partij matig people management.
+4/-0

 
7 maanden geleden
Ik denk @tony dat Bommel wel eerst met Zoet zelf heeft gesproken voordat dit via PSV-kanaal bekend wordt gemaakt, denk je niet? Ik vind dit derhalve wèl goed management en getuigen van je kwetsbaar opstellen.
+3/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
De actie achteraf vind ik prima ECHTER dat er voorafgaand een dergelijke beginnersfout wordt gemaakt vind ik ongelooflijk. We praten hier over de top van NL heh, geen 3e klasse amateurs!

Het is de enige aanpassing notabene die van Bommel maakte in zijn opstelling waardoor je weet dar die wissel onder een vergrootglas komt te liggen.. En het gaat om een keeper, niet zomaar een positie, die potentieel nog een paar miljoen waard was. Zoet heeft zich als een professional opgesteld als het verhaal in de media klopt. Ik heb daar bewondering voor! Ik had van Bommel op niet te verstande wijze even duidelijk gemaakt wat goed managen van sporters inhoudt.
+4/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
7 maanden geleden
Communicatiefouten worden overal en op elk niveau gemaakt. Maak het niet groter dan het is.
+3/-0

 
7 maanden geleden
@Tony; Ergens ongenuanceerd tegen aanschoppen wat heeft dat voor zin, leg uit wat je bedoelt met "een dergelijke beginnersfout". En dan er achter aan "als het verhaal in de media klopt", ik ben nu 71, en weet al 65 jaar dat verhalen in de media NIET KLOPPEN, en ik weet al langer, dat verhalen uit de Telegraaf zeker niet kloppen.
+3/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
@RWHB: inzake 'als het verhaal in de media klopt': nergens heb ik Zoet zelf iets horen zeggen hierover. Volgens de media is hij de 2e helft in de bus gaan zitten en dook hij weg toen ze hem wilden filmen. Hij had ook de boel op kunnen blazen en als een dolle zijn woede kunnen gaan afreageren maar nee, het kamp Zoet bleef stil! Chique vind ik dat, zeker in deze wereld waarin we leven. Hier doelde ik op met die quote. Inzake 'beginnersfout': persoonlijk vind ik zo omgaan met je, tot voor kort eerste keeper (die als enige na LASK uit geslachtofferd wordt) niet getuigen van enkele vorm van 'people management' vaardigheden. Als Mark van Bommel zijnde (en zijn adviseurs/ directe managers) heb je uiteraard een punt als je wilt ingrijpen echter het betreft (gezien het voorgaande) een delicate kwestie waarbij komt dat Zoet clubkapitaal vertegenwoordigt. Juist dan moet je extra alert zijn en moet je erop toezien dat je dergelijke ingrepen op de juiste manier uitvoert. Onder veel trainers zou dit heel anders opgelost zijn. En terecht
+4/-0

 
7 maanden geleden
Ja, het was niet handig van Bommel. Maar iedere trainer maakt wel eens (grote) fouten. Van Gaal, Adriaanse, Advocaat niet ooit zo'n fout zien maken met spelers? Laten we gewoon hopen dat Bommel hier zijn lering uittrekt en dit niet nogmaals doet. Het overdreven opblazen wat jij hier doet vind ik zwaar overdreven en tendentieus. Ik denk dat binnen PSV hier heel wat nuchterder mee omgesprongen wordt, en ik ga er vanuit dat de lucht tussen Bommel en Zoet hier heel wat mee opgeklaard is, precies wat je wil bereiken. Dus je kunt Bommel ook de credits geven dat hij (openbaar) ene knieval gemaakt heeft, prima!!
+4/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Ten eerste betreft het hier een forum voor PSV - fans waar een ieder zijn/ haar mening mag geven. Als Rood Wit Hart om uitleg vraagt over een eerdere post dan kom ik daar op terug. Dat jij en enkele anderen een andere mening hebben is prima maar ‘overdreven opblazen’. Schei toch uit man, wat wil je dan op een forum? Duizend fans die zich als klapvee gedragen en ja en amen gaan knikken? Of dat we allemaal Mo Ihattaren en Malen gaan lopen afzeiken? Sorry maar daar ga ik niet aan meedoen mijnheer PVH
+3/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
7 maanden geleden
Waarom begin je over "Duizend fans die zich als klapvee gedragen en ja en amen gaan knikken? Of dat we allemaal Mo Ihattaren en Malen gaan lopen afzeiken"?
+4/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Ik ontzeg niet je mening te geven volgens mij, dat is juist goed alleen je maakt het, vind ik, groter dan het is, de pers met uitzondering van Rik Elfrink doet dit ook al. Wat klapvee er mee te maken heeft is me een raadsel. Als je nuchter naar de situatie kijkt is de fout die van Bommel maakt iets wat je bijna elke week wel ergens bij een Europese club ziet, èn bij 'grote' trainers. Ik vind dat in dit geval het juist uitstekend is opgelost en Bommel zijn ego netjes even geparkeerd heeft, en dat getuigt dat hij het ziet dat hij fout zat, èn ervan geleerd heeft. Dus wmb. is deze vervelende situatie klaar en ik vermoed dat Zoet dat ook vindt, daar ben je een prof voor. Hij kan er zich nu op richten de trainer zijn ongelijk aan te tonen, hij kan aan de bak op de training. Misschien zal het incident, uiteraard onbedoeld, wel eens heel positief kunnen uitwerken en dat de selectie op scherp staat. Cruijff was een meester met een (wel expres opgezet) conflict de boel op scherp te krijgen. Ook Hiddink kon gedurende de week een speler gigantisch opnaaien, waardoor deze op zondag een superwedstrijd speelde.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Ik heb het filmen tijdens de wedstrijd gezien, maar Jeroen liep gewoon over de balustraden en dook helemaal niet weg. Bovendien wat betreft people management, ik heb Lars Unnerstall zelf horen zeggen, dat afgelopen vrijdag hem is meegedeeld dat hij in de goal zou staan zondag, dus zo verrassend kan dit voor Jeroen niet zijn geweest. Wat de waarde van Jeroen betreft, maakt dit ook niet uit Jeroen wat minder en Unnerstall wat meer. Bovendien kan dit voor Jeroen ook wel eens goed uitpakken in de winterstop, er zijn veel clubs die denken het is nu een koopje. En iets nieuws is voor hem ook weer eens uitdagend, is eigenlijk al veel te lang hier.

Wat Van Bommel betreft, hij heeft te weinig de aanstormende jeugd laten spelen, want toen hij ze nodig had waren ze er nog niet. Bijvoorbeeld Boscagli vindt ik persoonlijk een van de grootste talenten die we hebben, maar moet nog veel leren, vooral dat hij in Nederland is en niet in Monaco, is bovendien nog erg speels. Ook Baumgartl zie ik veel liever dan Swaap, al is hij technisch geen Boscagli, maar hij weet van doorpakken en onverzettelijkheid. Hier zit ook een klein foutje van Mark van Bommel, links centraal ligt hem gewoon niet.
+2/-0

 
7 maanden geleden
@Rood Witte Hart Belgie: inzake people management: het bijgevoegde artikel geeft het gebeurde volgens mij goed weer. Mij gaat het er niet om dat Zoet niet speelde, in tegendeel. Dat begrijp ik volkomen.

https://www.ed.nl/psv/jeroen-zoet-is-totaal-onnodig-sportief-vernederd~a6bebcce/link

De doorgaans zeer goed ingevoerde Wilfred Genee stelde gisteren trouwens dat van Bommel Zoet afgelopen vrijdag had medegedeeld dat hij niet zo spelen maar dat iemand uit zijn staf (ik ga ervan uit Ruud Hesp?) de doelman moest gaan mededelen dat hij 3e doelman zou zijn ipv 2e. Deze boodschap is nooit bij Zoet aangekomen tot aan zondag. Foutje bedankt?
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
7 maanden geleden
Een communicatiefout binnen de organisatie dus. Zulke dingen gebeuren overal, maar krijgen nu extra veel aandacht en worden enorm uitvergroot.
+1/-0

7 maanden geleden
Had toch wel beter geweest als Van Bommel het Zoet een dagje eerder had verteld dan was deze hele poppenkast niet nodig. Geef je hem een paar dagen vrij, kan hij buiten het zicht van de camera’s bijkomen en zich mentaal weer opladen om de concurrentiestrijd aan te gaan.
Of hij moet vinden dat een speler er professioneel mee moet omgaan, maar dan moet Zoet gewoon op de bank (mogen) zitten.
+6/-0

7 maanden geleden
ik had ook eerder de ruiter verwacht ipv unnerstal maar ja rare jongens die trainers!!! en hier rechts van me lees ikvalenmiet driessen de ajacied ontslag van bommel niet op zijn plaats! wat een vieze misselijke stoker is die neus zeg!! gewoon kampioenschap nu al opgeven voor de beker gaan en gewoon experimenteren met de jeugd! en wat ik laatst schreef over sadilek heb ik ook gelijk gekregen dat hij niet goed genoeg is! een paar goede wedstrijden en nu is het bout stond bij die goal willem 2 gewoon te pitten!! en nog steeds die gutti op het middenveld pffft loopt er verloren bij!! ik heb van hem geen hoge hoed op trouwens ook niet van die bruma!!
+1/-0

7 maanden geleden
Alle energie moet nu naar het belang van PSV. Nu geen tijd verspillen aan gekrenkte ego's. Kom op zeg. Je presteert slecht en wordt gewisseld. Oke misschien niet zo slim gemanaged door v Bommel maar ook hij maakt beginnersfouten. Ze krijgen een godsvermogen betaald en daar hoort dit allemaal bij. Als je daar niet tegen kunt kun je ook gewoon een normale baan zoeken met dito salaris.
Topsportklimaat is ook harde keuzes maken en daar mee om kunnen gaan.
+2/-0

7 maanden geleden
Is dit dezelfde teleriool als die flutkrant die ajaks ziet als DE favoriet voor de CL winst, zolang die kale kikker tHag maar bij de eerste verliespartij geofferd wordt aan Huitzilopochtli (Azteekse zonnegod) en zijn bloed uitgegoten wordt over de goddelijke poten van tadic?

Bij elk bericht van dit ehh "medium" hebben we enkele vrachtwagens zout nodig.
+2/-0

7 maanden geleden
Alle rotte appels oprotten!! Niets of niemand groter de club
+1/-0

Wakkur2019 (geschorst)
7 maanden geleden
Puik werk!
+3/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Uiterst ongelukkige actie van van Bommel. Zoet is zeer zeker terecht gepasseerd maar wordt zo wel ongelukkig opzij gezet. Ga gewoon een paar dagen voor de wedstrijd met zon jongen aan tafel zitten om het te vertellen, en laat hem dan gewoon plaatsnemen op de bank net als ieder ander die te kort komt voor de basis..
+5/-0

7 maanden geleden
Kan iemand mij uitleggen waar Jeroen Zoet dan wel had moeten zitten in Tilburg, aangezien hij niet welkom was op de bank of een andere plek waar een camera op hem gericht zou kunnen worden? Op de WC? Zoet verdient geen kritiek hierover, deze bizarre situatie is de schuld van Van Bommel en niemand anders, wat een aanfluiting. ED meldt nu dat hij zijn excuses heeft gemaakt aan Zoet, meer dan terecht lijkt me.
+5/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Aldus de Telegraaf. Hoeveel onzin over een zwalkend PSV zal men nog opstellen. De interlandperiode breekt aan dus minder clubnieuws dan maken we wel nieuws moeten toch verkopen niewaar ?
+2/-0

7 maanden geleden
Ruiter is toch gehaald als derde doelman? Die heeft dus al meer gespeeld dan hij normaal gesproken ooit zou doen. Die heeft geen recht om te klagen.
+2/-0

7 maanden geleden
Helemaal niets in Eindhoven.. Met koppige Mark
Hebben we een trainer die nooit meer opstapt.
Ik begrijp het wel, hij heeft een dikke afkoopsom
nodig om rond te komen.

Nou bestuur, betaal hem die afkoopsom.
En bouwen aan een elftal wat zichtbaar plezier heeft in
voetbal en passie toont
+4/-0

7 maanden geleden
Wat een geneuzel hier en in de media over randzaken. Maakt allemaal niet zoveel uit hoe goed Zoet zich voelt en of er wat verkeerde woorden zijn gevallen. Who cares? Club zit sportief in een crisis. Alle hens aan dek nu om daar uit te komen. Zal nog lastig genoeg worden.
+2/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
7 maanden geleden
Geneuzel om niks inderdaad, maar blijkbaar grijpen sommige mensen álles aan om de onrust nóg meer te vergroten. Het neigt een beetje naar sensatiezucht.
+1/-0

7 maanden geleden
Ik hoop dat de rest van de Heiligen ons goed gezind zullen zijn, en niet maniacal alle meningen van anderen menen te moeten torpederen als aannames en zelf met aannames die aannames af te kraken om het maar niet eens te zijn met andermans mening, das nou iri getrol.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme schatting simons sir tinus topper trump vaals woordje zorg