Transparent
Inloggen
Sluiten

Jeroen Zoet: 'Ik heb enorm gebaald, maar nu gaat er een heel dikke streep onder'

12 november 2019 18:23 - AD.nl
Foto: Pro Shots

Jeroen Zoet: "Ik heb enorm gebaald, maar nu gaat er een heel dikke streep onder"; image source: Pro Shots

Tegenover het Algemeen Dagblad heeft Jeroen Zoet zelf ook gereageerd op de commotie van afgelopen dagen. De doelman wil er een streep onderzetten na de excuses van de club. Zoet verloor afgelopen weekend zijn basisplaats. "Natuurlijk was dat enorm balen", zo geeft hij aan. "Maar als er een iemand kritisch op mij is dan ben ik dat zelf wel. En ik zal mezelf nooit boven de ploeg stellen. Ik heb enorm gebaald, maar nu gaat er een heel dikke streep onder. Ik ga keihard knokken om mijn plek terug te krijgen, ben de eerste die heel kritisch is op mezelf. Ik kan veel beter."

Zoet zal na de interlandperiode weer met een goed gevoel terugkeren naar PSV en wil ook nog zeker onder Mark van Bommel trainen en voetballen. "Natuurlijk. Ik speel vanaf mijn vijftiende bij PSV. Ik vind het veel erger hoe het nu met de club gaat. Dat we zo ver op achterstand zijn gekomen", aldus de doelman. "Oranje is een lekkere break nu. De jongens hier zullen niet anders naar me kijken. Ik heb met de keeperstrainer gezeten en gezegd dat ik heel veel zin heb in deze week. Ik heb een tik gehad, dat spreekt voor zich. Maar keepen kan ik nog steeds."

Meer op AD.nl




Tags

zoet bommel oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Volwassen reactie van Zoet,
Hij zal zelf ook wel inzien dat Understall nu een kans verdient.
+5/-0

Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Ook deze sportieve reactie van Zoet laat zien dat het een storm in een glas water was. Er is een fout gemaakt, daar is excuses voor gemaakt en nu weer gewoon verder. Zo gaat dat in het leven en ook in organisaties.
+6/-2

 
4 jaar geleden
Aan hem de keuze om terug te knokken
+3/-0

 
4 jaar geleden
Ik vind ook dat het in de publiciteit te ver is opgeblazen, al had Van Bommel het wel handiger aan moeten pakken.
Gezien het karakter van Van Bommel had ik hem vrij opgefokt voor de TV-camera's verwacht, maar ik vond dat hij toch op een normale manier zijn verhaal heeft gedaan.
+3/-1

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Klasse Jeroen. Jammer dat er een trainer voor de groep staat die er een grote puinhoop van maakt. En al had JdJ een fatsoenlijke verdediging en middenveld gehaald dan had je nog onder de lat gestaan. Je doet het met zijn elven namelijk. Tip voor jou, ga lekker in het buitenland aan de gang.
+3/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Héél vreemd als u in het forum , topic, Jeroen Zoet op 10 nov 17:57 uur roept ***** Jeroen kun je aub opzouten. Wat een mentaliteit zeg om in de bus gaan zitten. Triest figuur.****
en nu dit ???>?
+5/-0

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Media he. Niks van meegekregen ? Daarom biedt Bommel zijn excuses aan. Jij zat in de kleedkamer blijkelijk. En dan nog hebben we een drol van een trainer. Dat zie je nu wel terug overal in de media. En Jeroen gedraagt zich nu als een prof.
+2/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Dat is de reden waarom ik niet op de media reageer. Naaien de zaak alleen maar op, blijkt ook nu weer. Leer voor de volgende keer toch ? Aldoende leert men meestal.
+4/-0

4 jaar geleden
Dat zijn de woorden van een topsporter. Laat zien dat u onder de lat hoort te staan. TOP.
+4/-0

4 jaar geleden
Echte Prof. Enige antwoord is inderdaad terugknokken en dat gaat deze echte PSVer ook doen. Respect Jeroen.
+4/-0

4 jaar geleden
Gelukkig zie ik al meer reacties hierboven zoals ik er ook over denkt: klasse-reactie van Zoet. Echte professional met wie de communicatiefout is besproken en waar excuses voor aangeboden zijn, en die zich vervolgens focussed op zichzelf om zich weer terug te knokken. Erg goede instelling.
+4/-0

4 jaar geleden
Zoet is een goede keeper, maar we worden allemaal ouder (28 jaar).
Op een bepaald moment wordt je reactiesnelheid minder en je lichaam is minder soepel en minder lenig.
Je kunt iemand van 30 niet vergelijken met iemand van 20.
Dat is bij voetballers ook zo... je wordt minder snel, je hebt eerder blessures etc.
Als je de keeper van Ajax ziet, die is net zo lenig als mijn kat.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Jan van Beveren was de grote uitzondering (en ook Dasaev), ook toen hij ouder was als een kat tussen de palen.
+3/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vond Gomes en in mindere mate van Breukelen ook op later leeftijd lenig genoeg, ontwikkelden ook uitstraling, iets waar Jeroen aan zal moeten werken, evenals het mee voetballen en spel (snel) hervatten.
Verder heb ik altijd t idee dat hij te ver achterover staat; heb hem dat ook n x gezegd in sup home... wsl vond hij mij n wijsneus, maar het gaat in de top om dit soort details
+2/-1

 
4 jaar geleden
Je zou best een goed punt kunnen hebben. Als je iets meer naar voren staat, dan kom je meer op je tenen te staan, en dan heb je meer explosiviteit. En dat is juist het belangrijkste aan een doelman, sprongkracht.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Zekers, alleen ik weet niet of hij niet goed staat, moeilijk te zeggen. Maar snelle spel hervattingen zie ik niet alleen bij Zoet niet, maar bijna nergens meer vandaag de dag. Kijk hier eens naar hoe het ècht moet (na 2.30) https://www.youtube.com/watch?v=Hn_RiPkaYOglink
+1/-2

 
4 jaar geleden
Spelhervatting bij Zoet is inderdaad traag... zijn trappen richting middenveld komen dikwijls bij de tegenstander terecht, want iedereen is dan terug.
Zoet is goed als PSV voor staat, maar als PSV achter staat dan is hij te traag.
Keeper Gomes was een genot om naar te kijken, hij kon heel goed de bal in het spel brengen via zijn handen.
Unnerstall is lang en lijkt me behendiger en een stukje sneller dan Zoet.
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Je kent de trappen wel van Jeroen: als de bal op hem wordt terug gespeeld, dan lijkt t altijd ietwat paniekerig en helt hij vaak achterover, waardoor er weinig controle is over de bal.
Ik zei tegen hem destijds, dat hij msn iets onder zijn hielen zou moeten doen, waardoor je net wat meer met gebogen knieën staat ipv met rechte (of zelfs overstrekte). Dan moet je namelijk eerst je benen weer buigen en daarna kun je pas in actie komen, dat scheelt net wat tijd en daarnaast sta je ook nog stabieler...
Pro-actief met je vak bezig zijn
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
@pvh25. En niet te vergeten Gigi Buffon.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Idd oud en ook niet mis, maar zo 'flexibel' is ie niet meer. :)
+1/-2

4 jaar geleden
Er staat een typefout in de titel. De B moet een F zijn.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert baka bakayoko bosz brobbey crisy ehvdgxt excelsiorvriend izecson job koen maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul roger santos schandalige sutalo teze til trestena var volslagen xavisimons zusje