Transparent
Inloggen
Sluiten

'Donyell Malen, Steven Bergwijn en Jorrit Hendrix hervatten groepstraining bij PSV'

13 november 2019 15:45 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Donyell Malen, Steven Bergwijn en Jorrit Hendrix hervatten groepstraining bij PSV"; image source: Pro Shots

Woensdag hebben Donyell Malen, Steven Bergwijn én Jorrit Hendrix de groepstraining bij PSV hervat. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Malen en Bergwijn stonden dinsdag ook al op het veld, maar werkten toen nog een individuele training af. Het drietal ontbrak de afgelopen wedstrijden vanwege een blessure, waarbij Hendrix sowieso twee wedstrijden had moeten missen vanwege een schorsing.

Verwacht wordt dat Malen, Bergwijn en Hendrix snel na de interlandperiode weer inzetbaar zijn. Vierde keeper Yanick van Osch traint inmiddels ook alweer op het veld, terwijl Lammers in de winterstop weer wordt terugverwacht.


Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn hendrix malen groepstraining lammers osch

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Goed nieuws, maar haalt weinig uit. Met onze misvormde lb en apathische middenveld worden we hooguit 5e.
Spelers zijn niet het probleem, coach is het probleem
Helaas
+7/-2

 
8 maanden geleden
Precies, het kwaad is al lang geschied.
+3/-1

8 maanden geleden (gewijzigd)
Dit is de goed nieuws show, Heel goed ook voor Sammy. Als dat gezever van de nep supporters nu eens op kan houden gaan we weer over naar de orde van de dag. Het is niet anders , we hebben een flinke dreun opgelopen maar het leven gaat verder. De draad oppakken en zien hoever we komen, dat is de realiteit. Van dat negatieve gedoe gaat niemand beter worden.
+3/-8

 
Wakkur2019 (geschorst)
8 maanden geleden
Lekker voor plek 2 ballen en het is pas november.
+4/-1

 
8 maanden geleden
@Romaba: goede morgen. Wat is je definitie van een nep supporter?
+1/-1

 
8 maanden geleden
Goedemiddag inmiddels Tony ;-) Een supporter van een andere club die op deze site zit te stangen . Vaak zijn het tegenstrijdige berichten waardoor je snel in de gaten hebt met wie je te doen hebt. Maar iedereen mag zijn mening geven zowel positief als negatief.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Duidelijk, dank!
+1/-0

8 maanden geleden
Mooi, na de interlandbreak Hendrix als slot op de deur voor de verdediging en Pereiro en Ihattaren ervoor. Dan weer de voorhoede met Bergwijn, Malen en Gakpo of Doan. Rosario eindelijk op de bank. Ze kunnen het niet in 1x verleerd zijn, kop omhoog en d'ran!
+2/-3

 
8 maanden geleden
Ik ben op zich ook wel een voorstander om de band bij Hendrix om de arm te schuiven en Rosario even te laten banken. Meneer moet weten dat ook hij gewoon gewisseld wordt als hij niet presteert en wellicht zet dit hem ook weer volledig op scherp.

Weet niet of de keus om Perreiro én Ihatarren op te stellen zo'n goede is. Ik denk dat je dan in de omschakeling misschien te kort gaat komen op het middenveld en dat je dan beter een loper (a la Wijnaldum) erbij kan hebben op het middenveld. Zeker als het achterin ook niet echt geweldig staat op het moment.
+2/-0

 
Spyrootjuh (geschorst)
8 maanden geleden
Ik denk ook dat Hendrix een goede captain zou zijn, zijn mentaliteit is uitstekend (zijn kwaliteit misschien wat minder?). Peirero en Ihataren zijn inderdaad 2 soortgelijke spelers, hen samen op het veld lijkt mij niet goed voor het balans. Liever zie ik daar Sadilek of Thomas. Nog mooier zou het zijn als we Marco van Ginkel in de winter terug komt voor die positie.
+1/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Dus als je kritiek hebt en deze niet onder stoelen of banken steekt maar onomwonden zegt waar het op staat, ben je een nepsupporter? Ik vind het juist van betrokkenheid getuigen als je je bezorgdheid uitspreekt.

We zitten in november en het seizoen is alweer bijna gespeeld. Wéér een seizoen zonder prijzen. Schande.

Leuk nieuws hoor dat onze oogappeltjes terug zijn, jammer dat er alleen nog maar veredelde oefenpotjes te spelen zijn.

Ex aequo met Thijs Libregts, Aad de Mos & Hans Westerhof de allerslechtste trainer van de laatste 50 jaar. Zelfs Fred Rutten was niet zo'n irritante klootzak.
+7/-0

 
8 maanden geleden
Inderdaad, kritiek mag je niet geven. Het is allemaal geweldig wat JdJ en MvB doen. Je seizoen zit erop in november. Lekker om plaats 2 voetballen.
+3/-0

 
Spyrootjuh (geschorst)
8 maanden geleden
Heeft PSV ooit meegespeeld voor de #1 positie? Kwalitatief was ajax vorig jaar al verder en daarnaast is het budget daar velen malen hoger, dat je daar op dit moment moeilijk de strijd van kan winnen. Ik denk dat we diep van binnen allemaal wisten dat de 1e plaats moeilijk zou worden.

Laten we afwachten wat de winterstop brengt en hoe is de vorm in Amsterdam na de winterstop? We hebben vaker 9 punten achter gestaan met de winterstop en alsnog het kampioenschap gewonnen.
+1/-0

 
8 maanden geleden
kritisch kijken lijkt me zeer terecht, en dan vooral naar het aankoopbeleid.
Als de bedragen die we binnen gaan krijgen voor spelers als Malen en Ihattaren straks niet goed besteden, dan halen we Ajax nooit meer in.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Oh als er iemand is die nóg meer gefaald heeft dan Van Bommel dan is het wel De Jong. Maar meer nog leg ik de schuld bij de RvC/RvB & Toon Gerbrands die toekeken en helemaal niets deden! Bizar.

Neemt niet weg dat ik de beide kemphanen van afgelopen zondag gezamenlijk als dé oorzaak zie voor het mislopen van een zekere landstitel. Het kan verkeren: Mark & Jeroen in eendracht... maar in dit geval geen macht, verre van.
+1/-1

 
8 maanden geleden
Hoezo kemphanen ?
+1/-0

 
8 maanden geleden
Misschien is het je ontgaan. Dat kan.
+1/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Ik ben een en al oor maar ga geen spijkers op laag water zoeken.
+1/-0

 
Spyrootjuh (geschorst)
8 maanden geleden
Hoezo heeft de Jong gefaald? Hoezo moet Toon boeten voor het aankoopbeleid? Misschien waren deze spelers wel het maximale wat PSV kon kopen? Voor het salaris dat PSV kan bieden komen er maar weinig naar Eindhoven. Daarnaast is PSV ook al enkele jaren geen topclub meer in Europa, maar moet het zich mengen in de subtop.

Wat wel kwalijk is, is dat niemand ingrijpt ondanks MvB zich inmiddels al 6 wedstrijden aan dezelfde steen heeft gestoten. Als een team een paar (2/3) wedstrijden als een natte krant speelt, grijp je in en verander je het team (lijkt mij).
+1/-0

 
8 maanden geleden
Nou €40-50M uitgeven aan voetballers die niet kunnen voetballen, ik vind het nogal wat. Maar misschien zie ik wat over het hoofd. En als je dan een trainer hebt die er bitter weinig van snapt, dan heb je de ingrediënten voor (weer) een totaal mislukte voetbaljaargang.
+1/-0

 
Spyrootjuh (geschorst)
8 maanden geleden
Ligt dat dan aan de Jong, of aan het hele scouting systeem? Je gaat als hoofd scouting er van uit dat de info die je van je scouting krijgt ook klopt. Daarnaast, hoevaak hebebn we spelers gehad die ergens anders de sterren van de hemel speelde, maar bij PSV niets presteerden? Maher, Kone, de Bilde... Om maar een paar aankopen te benoemen.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Makkelijk , dat roepen we achteraf. Met al die negativiteit en schelden schieten we toch niets op . Helpt het dan ? Gaan we daardoor beter presteren ? Ik dacht het niet.De realiteit onder ogen zien en hopen dat het beter gaat worden, meer zit er niet in, helaas.Bovendien is het nog niet voorbij , alles is mogelijk, zeker in onze ED.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Achteraf? Dat zeg ik al sedert het beker-echec tegen RKC van een jaar geleden.

Wat die eredivisie van ons betreft geef ik je deels gelijk, PSV kan zomaar nog 3e worden, dat zou de blamage alleen nog maar vergroten.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Als Ajax en Az meer punten halen is dat reëel toch ? De wet van de sport. Dat wij dat niet leuk vinden is te begrijpen.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Neen. Onverteerbaar. De teloorgang van, ooit, een topclub.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Niet iedereen roept dit achteraf. Er zijn zat supporters die vooraf al kritiek hadden op het opnieuw aanstellen van een onervaren trainer. Ik vind dit een groot risico voor een topclub. Persoonlijk zie ik liever een trainer die al aangetoond heeft dat hij een ploeg goed en verzorgt voetbal kan laten spelen. Over heel 2019 halen we gemiddeld nog geen 2 punten per wedstrijd, dus dit komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar speelt al heel lang. Nu blijkt echter dat zonder de toegevoegde kwaliteiten van Malen en Bergwijn de basis bij PSV zo slecht is dat we compleet van de mat getikt worden door een club als LASK en structureel punten verspelen tegen, wel eigenlijk iedereen. Dit komt niet omdat onze spelers van een lager niveau zijn dan Sparta of WII. Anders hadden ze ons shirt niet gedragen (Persoonlijk vind ik een groot aantal keuzes in de basis en de wissels onbegrijpelijk). We worden op tactisch vlak door iedereen afgetroefd. We kunnen dus rustig achterover leunen en hopen dat we weer gaan winnen door de bevliegingen van een aantal spelers (In de wetenschap dat we bij een schorsing of blessure dus weer terug vallen naar een zeer bedenkelijk niveau) Of het probleem bij de kern aanpakken. Gezien de lastige uitwedstrijden die wij nog krijgen en het goede spel van Ajax is het natuurlijk een illusie dat je 11 punten nog goed gaat maken. Ik denk niet eens dat Ajax er nog 11 gaat verspelen dit seizoen. AZ passeren zal nog een hele klus worden.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Ok remmie , deels kan ik je volgen . Maar wat waren de reacties over deze onervaren coacht aan het begin van vorig seizoen toen het als een trein liep , Marks eerste grote klus ?
+1/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
De sukkel verzuimde de Job te voltooien, de presentjes die Ajax, dat nog wél op alle fronten streed, verstrekte uit te pakken. Waar doet mij dat ook alweer aan denken? Hm 'ns kijken, oh ja PSV-Milan, 4 mei 2005. Daar ben ik elk jaar wel een momentje stil voor.
+3/-1

 
8 maanden geleden
Jammer dat dit zolang bij u blijft hangen maar ik snap het nu wel . Weet u wat ik het mooiste moment vond in al die jaren? let op vanaf 09:40 minuten.
https://www.youtube.com/watch?v=valBVkxDPH0link
+2/-0

 
8 maanden geleden
Ik vond het in het begin wat meer gedurfd. PSV zette vroeg druk en ging bij een voorsprong door voor meerdere goals. Dat was een verademing vergeleken bij Cocu waarbij PSV massaal in de eigen 16 ging staan bij een voorsprong. We wonnen de eerste dertien wedstrijden, waarvan een aantal toch ook met de nodige dosis geluk, maar dat dwing je zelf ook af. Na de winterstop was er niets meer over van het goede spel en is zelfs de titel verspeeld door veel onnodig puntverlies en heel veel wisselingen in de opstelling. Daarna is het eigenlijk niet meer goed gekomen. Eerste kwalificatie CL uitgeschakeld, met en pijn en moeite langs die Noren gekomen en in de competitie in november al uitgeschakeld voor de landstitel. Overwinteren in de EL wordt ook extreem moeilijk en de uitschakeling tegen RKC thuis in de beker is na Osjiek de grootste vernedering die ik als PSV supporter heb meegemaakt (Wageningen heb ik gemist...) Als je deze resultaten naast de ambitie van top 32 in Europa legt dan heb ik niet het idee dat we die doelstelling op deze manier gaan halen. Wat we de laatste tijd presteren is in lijn met het spel en absoluut topclub onwaardig. Maar Mark gaat niet weg, dus we gaan het meemaken de komende jaren. Ik verwacht er in ieder geval niet al te veel van.
+3/-0

 
8 maanden geleden
U heeft 100% gelijk een goede analyse van afgelopen tijd. Ik weet niet wat de toekomst gaat brengen maar denk dat we nu vooruit moeten kijken. Gisteren is historie, leren van je fouten maar snel de draad weer oppakken . Over 10 dagen moeten we er staan en ik hoop dat onze spitsen er dan weer bij zijn en fit.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Inderdaad, lastig potje tegen Heerenveen, maar een mooie overwinning doet wonderen voor het vertrouwen.
+1/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Onzin @ killer, gewoon zeggen waar t opstaat. Ik wordt persoonlijk ook misselijk van die politiek correcte houding van sommigen hier, maar dat is hun manier. Ik zit met n aantal sup op vak T en daar zijn er n heleboel klaar met van Bommel...
Duidelijk is dat t met alleen een keepers wissel niet gaat lukken.
Rosario aanvoerders band inleveren, Schwaab, Viergever, Hendrik indien weer fit en ook Dumfries zijn veel betere kandidaten.
Kiezen voor vast centrum, Boscagli op LB. Rosario mag nog 2 wedstrijden zonder ballast van aanvoerderschap zich bewijzen, anders ook naar de bank.
Dat zijn imo de eerste en makkelijkste punten te verbetering.
Indien Mark dat nu nog niet wil inzien, is hij ongeschikt.
OT: wel prettig dat beste aanvallers terug komen, verlang ook Lammers...
+1/-0

8 maanden geleden
Is deze foto met Bert van Marwijk op het veld van vandaag ?
+1/-0

 
8 maanden geleden
Lijkt mij sterk gezien de sponsor op de shirts.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Dank, goed gezien.
Ik vraag me namelijk af of van Marwijk nu actief met Van Bommel bezig is.
+1/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Hij word regelmatig gesignaleerd op de Herdgang maar of hij nog ondersteuning geeft zou ik miet durven zeggen.
+1/-0

 
8 maanden geleden
@Romaba: van Marwijk wordt regelmatig gesignaleerd op de Herdgang? Wat is je bron? Ik ben namelijk erg benieuwd naar de huidige rol van Bert. Kan nergens iets vinden over het hoe en wat. Dank!
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
8 maanden geleden (gewijzigd)
Volgens PSV-volger Rik Elfrink:
"Op dit moment is Bert van Marwijk wel betrokken bij PSV. Hij is niet vaak op het veld te zien, al zijn bijna alle trainingen momenteel besloten en het is dus lastig om te oordelen."

Daarnaast is het erg aannemelijk dat Van Bommel sowieso (regelmatig) contact heeft met z'n schoonvader.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Zou van Bommel al raad krijgen is het maar net wat HIJ ermee doet.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Nou Por , ik denk dat indien Mark niets doet met de ondersteuning van Bert hij er zo de brui aan zal geven . Ik weet niet of je de persconferenties wel eens gezien hebt van Bert. We kunnen wel eens iets zeggen over v Gaal maar Bert laat ook niet met zich sollen.

Als een vraag of antwoord hem niet aanstaat kun je het verder vergeten. Bert is geen makkelijk persoon dat was hij in zijn tijd bij Fortuna al niet. Dat weet ik van een van de sponsors van Fortuna in die tijd. Dat bedoel ik niet negatief maar op gebied van prestige.
+1/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Dat hoorde ik enkele weken geleden bij de thuiswedstrijd tegen AZ van supporters op de tribune @Tony. Een van hen gaat regelmatig naar de Herdgang ook al mag hij de trainingen niet bekijken.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Interessant, dank. Laten we hopen dat de resultaten snel verbeteren. Wat er in het afgelopen blok is gebeurd is ronduit teleurstellend.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Idd , u zegt het.
+1/-0

8 maanden geleden
stond psv ook eens niet meer 12 punten in de winterstop voor en ging het nog bijna mis??? waarom zou dat andersom dan niet kunnen ook al hebben die neuzen een redelijk goede ploeg!! ze moeten zowiezo nog 2x tegen az en nog tegen ons dat zijn al 9 puntne!! wonderen zijn de wereld nog niet uit! maar dan moeten er zeker een paar spelers uit 1 weg!!
+2/-0

 
8 maanden geleden
Ach en wellicht vliegen ze dadelijk gewoon uit de CL en kan heel de boel ook zomaar instorten, omdat de bubbel waar ze inzitten dan ook barst en ze veroordeeld zijn tot 'slechts' Europa League, KNVB-beker en Eredivisie wedstrijden.

Alles is dus nog mogelijk. Feit is wel dat PSV dan ook (bijna) geen enkel punt mag laten liggen.
+1/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Wordt een moeilijk verhaal, ajax draait op volle toeren. Ik vermoed dat zelfs bij een goed draaiend PSV het nog een hele klus zou zijn ajax van zich af te houden. Momenteel een maatje te groot ben ik bang. Laat niet onverlet dat PSV naar zichzlef moet kijken, daar ligt de oplossing.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Kijk dat is nou n reactie naar mijn rond- witte hart (Nee niet uit België:-).
Waarom opgeven? Zorgen dat je hier veel sterker uitkomt, dat moet de instelling en drijfveer zijn volgens mij.
Kan goed zijn dat het niet met genoeg is voor de titel, maar 2e plaats is iig haalbaar. Ook de EL, die Stevie graag wil winnen, is nog niet verkeken; er zijn wel meer bizarre herrijzenissen geweest
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal