Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Situatie bij PSV doet mij pijn'

14 november 2019 00:04 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

Luuk de Jong: "Situatie bij PSV doet mij pijn"; image source: Pro Shots

In gesprek met de NOS geeft Luuk de Jong aan dat de huidige situatie bij PSV ook hem pijn doet. "Als je ziet dat het allemaal niet lukt. Je zit soms in van die fases dat het allemaal even tegenzit", aldus De Jong. "Met Bergwijn en Malen mis je natuurlijk ook twee heel belangrijke spelers en dat zie je in het team."

Afgelopen periode is meerdere malen gezegd dat PSV een speler als De Jong nu mist. "Er zijn jongens weggegaan en daar komen weer nieuwe voor. Dat moet voor een club als PSV geen verschil maken", zo geeft hij aan. "Het blijft een grote club met veel goede spelers en veel kwaliteit. Maar als je veel spelers daarvan gaat missen, wordt het snel moeilijk. Het is moeilijk om een heel brede selectie te hebben met veel kwaliteit. Het is hopen dat die jongens snel weer fit zijn. Dan verwacht ik dat ze daar weer uitkomen."

Meer op NOS.nl


Tags

jong malen bergwijn nos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Luuk de Jong, zou nu heel belangrijk zijn voor PSV - niet alleen als speler... hij kan de ploeg op sleeptouw nemen. Zowel voor, tijdens als na de wedstrijd.
Momenteel is er niemand bij PSV die deze rol kan vervullen.
+8/-1

 
Spyrootjuh (geschorst)
8 maanden geleden
Persoonlijk denk ik dat Hendrix het wel zou kunnen. Dat is een jongen die ook altijd vooruit wil, die strijd wil blijven geven, ook al is zijn kwaliteit misschien (tijdelijk) wat minder. Maar het gaat om de mentaliteit bij de captain, die mis ik bij Rosario.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Rosario is niet geschikt als captain... dit weet Van Bommel net zo goed als wij.
Hendrix is nuttig voor de ploeg maar onopvallend en te bescheiden om aanvoerder en woordvoerder voor de ploeg te zijn.
Luuk de Jong wordt op dit moment erg gemist.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Uw mening deel ik . Heb altijd gezegd dat hij een speler is a la Willy v d Kerkhof , de stofzuiger . Hij komt net nog iets te kort . Hoop dat hij dat nog gaat halen dan gaat hij onmisbaar worden. Jorrit mist nog wat lef in mijn ogen.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Ik denk dat Ibi dit ook zou kunnen Jan . Hoop dat hij snel toegevoegd gaat worden.
+1/-0

8 maanden geleden
Ik vind het wel wat voor Lammers, iedereen zegt maar dat Malen en Bergwijn gemist worden maar als Lammers fit geweest was zou dat gemis een stuk minder zijn.
+10/-1

 
8 maanden geleden
Lammers is een talentvolle speler, maar het zit hem niet mee.
Wellicht gaat het binnenkort een stuk beter.
+1/-0

8 maanden geleden
Een van de eerste fouten van Van Bommel was twee aanvoierders te benoemen waarvan de eerste (Affelai) nooit speelt (ooit meegemaakt?) en de tweede wel aardig is, maar geen enkele uitstraling of overwicht heeft (Rosario).
We missen Luuk de Jong, iemand die beide wel had. Viergever lijkt me momenteel beter geschikt.
+3/-2

 
8 maanden geleden
Ik vindt dit echt onzin. Iedereen begint hierover. Dat onze eerste aanvoerder nooit speelt. Maar bekijk het eens van de andere kant. ALS ibi speelt is hij gewoon aanvoerder, niet zo gek toch. Dit staat los van het feit dat Rosario niet zo geschikt is
+1/-0

8 maanden geleden
Het gaat ons allemaal aan het hart Luuk. Je blijkt toch een gemis te zijn. Goeie aanvoerder warde!
+5/-1

8 maanden geleden
Luuk hebben we laten gaan maar de speelwijze (lange bal op Luuk) hetzelfde gehouden.
+3/-1

 
8 maanden geleden
In plaats daarvan hebben we een aantal dwergen gehaald
+2/-1

 
8 maanden geleden
We herinneren ons Jetro Willems... als opkomende linksback gaf hij van die kromme voorzetten die Luuk de Jong dan feilloos kon inkoppen.
+2/-0

8 maanden geleden
Het ga je goed kerel blijf gezond en fit. Topgozer.
+2/-0

8 maanden geleden
Daar is echt John de Jong te dom voor, om te begrijpen als zo'n
als Luuk weggaat, dat dit door deze bestaande selectie niet zou kunnen worden opgevangen. Dit had onze Johnie moeten weten. Malen en Bergwijn zijn geen centrumspitsen, het zijn uitsluitend buitenspelers.Luuk was er altijd, was zijn vorm er niet, dan was er altijd nog zijn werklust. Zoet is al een half jaar slecht en onzeker, en een waardeloos middenveld, Rosario, Hendrickx, Gutierez.Het wordt tijd, dat hier iets aan gebeurd.
+1/-1

8 maanden geleden (gewijzigd)
OT: Auke Kok heeft nu een boek over Johan Cruijff geschreven waarvan ik de indruk krijg dat het wel een realistisch boek is. De meeste boeken en verhalen over Cruijff heb ik een soort droom-boeken gevonden waarin werd opgeschreven wat de fans in Amd graag zouden willen horen. Maar dat beeld komt helemaal niet overeen met alle ruzies die hij maakte, en hoe hij Willy van der Kuijlen en vooral Jan van Beveren dwars heeft gezeten.
Johan Derksen heeft vaak gezegt dat Cruijff niet op macht uit was, terwijl Gullit juist zei dat dat een van de eerste dingen was die hij van hem leerde.
Nu is er eindelijk een schrijver die een realistisch boek over hem heeft proberen te schrijven, maar bij DWDD(13-nov) hadden onze amsterdamse fans het er erg moeilijk mee.
+2/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Ja dat heb ik ook gezien, Matthijs nog niet zo maar Nico des te meer. Geniale voetballer, als mens n rancuneuze klootzak 1e klasse...
Ik zou graag aan Auke Kok willen vragen of Johan spijt heeft gehad van iets. Ik denk persoonlijk wel, tenslotte nodigde hij zowel Jan als Willy uit als de beste internationals van Nederland...
T heeft ons waarschijnlijk de titel gekost in 1974 en wellicht ook in 1978.
Vooral de manier waarop van Beveren behandeld is, door en aantal randdebielen in 1978, is hemeltergend en crimineel; dat mag Johan zich aanrekenen. Dat heeft ook PSV de beste doelman ooit gekost in 1980 toen hij zich terug trok in de States.
Mart Smeets heeft hem kort voor zijn plotselinge dood nog opgezocht en schitterende ode aan hem gebracht... wat n atleet, wat n persoonlijkheid!
+2/-0

 
8 maanden geleden
Van Beveren kwam later nog terug bij het NL-elftal en toen was hem toegezegd dat hij een wedstrijd voor NL zou gaan keepen. Toen is hij er net voor de wedstrijd weer vanaf gehaald omdat Cruijff weer met een machtspel bezig was, en de bondcoach geen strijd met Cruijff aan durfde te gaan. Hij heeft veel kapot gemaakt om zijn gelijk te halen.

Ik vraag me af of hij spijt van dingen heeft gehad. Ik denk dat het hij winnen van de machtstrijdjes belangrijker vond dan de schade die hij veroorzaakte. De fluele revolutie bij Ajax was ook niet zo flueel, en ook hier waren weer veel conclicten. Grote mensen kunnen juist een stukje verlies nemen zonder dat ze zich in hun ego gekrengt voelen.
+1/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Johan Cruijff sloot zijn carrière af bij Feyenoord in 1984 met een kampioenschap. Nadat hij in financiële problemen was geraakt besloot hij zijn voetbalschoenen uit de kast te halen. Zelf wilde hij graag terug naar Ajax . Ton Harmsen wilde hem echter niet terug. Dat bleek later een pijnlijke beslissing. Johan ging naar de aartsrivaal. Ze praten er ook niet graag over in Adam. En inderdaad , de grootste fout die Johan begaan heeft is Willy en Jan te negeren.
+1/-0

8 maanden geleden
OT: mooi statement van Luuk, top gozer idd
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal