Transparent
Inloggen
Sluiten

Opnieuw geen speeltijd voor PSV'ers bij Oranje

19 november 2019 22:33
Foto: Pro Shots

Opnieuw geen speeltijd voor PSV"ers bij Oranje; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal heeft dinsdag met ruime cijfers gewonnen van Estland. In Amsterdam werd met 5-0 gewonnen. Bondscoach Ronald Koeman had wederom geen speeltijd voor Jeroen Zoet en Denzel Dumfries, beide PSV'ers in de selectie. Met Patrick van Aanholt, Davy Pröpper, Georginio Wijnaldum, Luuk de Jong en Memphis Depay begonnen wel vijf oud-PSV'ers aan het duel en Kevin Strootman kwam als invaller nog binnen de lijnen. Wijnaldum maakte als aanvoerder drie treffers.




Discussieer mee op de forums


Tags

oranje wijnaldum aanholt depay dumfries estland jong koeman strootman zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Mooi , geen blessures kunnen we nu ook niet gebruiken. Wedstrijd had toch geen enkele invloed meer.
+1/-2

4 jaar geleden
Er horen altijd een aantal spelers van PSV in Oranje te staan. Onze ambitie is top 32 Europa en altijd meedoen om de titel. Geeft opnieuw weer aan dat het niveau bij PSV dalende is. Gelukkig slaapt men rustig verder in Eindhoven. Als Malen en Bergwijn terug zijn komen er weer regenbogen en cupcakes.
+4/-5

 
4 jaar geleden
Sorry, maar deze negatieve reactie is onzin. PSV is de volgende keer gewoon hofleverancier. Malen, Bergwijn en Ihatarren zullen de volgende keer er 'gewoon' bij zitten. Zoet, Dumfries en Rosario behouden hun plek ook. Dan heb je zes spelers van PSV bij Oranje.

Daarbij. Als Malen en Bergwijn fit waren speelden zij afgelopen zaterdag en gisteren 100% en had Ihattaren ook minuten gemaakt.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Rosario behoudt zijn plek? Verklaar u nader aub
+3/-2

Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Na een mooie interland week met dito voetbal weer over tot de orde van de dag: focus op DE controle bij PSV met breiende middenvelders en spelers die elkaar continu de bal toespelen zonder gedachte vooraf. Het wordt tijd dat we een ander systeem gaan spelen met passie, snelheid en creativiteit.
+5/-2

4 jaar geleden
Luuk de Jong mocht nu als basisspeler starten... hij speelde een ongelukkige wedstrijd en werd terecht gewisseld. Je zag bij hem nu dezelfde tekortkomingen als bij PSV - hij is niet beweeglijk, niet snel en komt te weinig in het spel voor.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage