Transparent
Inloggen
Sluiten

Angeliño: 'Mijn periode bij PSV koester ik'

20 november 2019 04:33 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Angeliño: "Mijn periode bij PSV koester ik"; image source: Pro Shots

Angeliño kijkt nog altijd met een goed gevoel terug op zijn periode bij PSV. Dat geeft hij aan in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "De eredivisie heeft mij gevormd. Mijn periode bij PSV koester ik, ook als is de spannende kampioensrace vorig seizoen niet goed afgelopen", aldus Angeliño. "We hadden echt een prima jaar en het is jammer dat we dat niet konden bekronen."

De Spanjaard volgt nog altijd de verrichtingen van PSV. "Ik denk dat blessures een belangrijke reden zijn voor de situatie bij PSV en daar kun je niet veel aan doen. Als je je beste spelers verliest, is het nu eenmaal lastig", zo geeft hij aan. "Steven was vorig seizoen al belangrijk voor ons, net zoals Donyell. PSV gaat zich zeker weer herpakken en dat verdient iedereen bij de club ook. Ik kom graag nog eens terug."

Voor Angeliño wacht nog altijd een afscheid in het Philips Stadion. "De club heeft me een tijd geleden al uitgenodigd en we kijken naar een mogelijke datum. Het is alleen niet makkelijk om binnen het drukke schema van Manchester City iets af te kunnen spreken", zegt hij daarover. "Ik zeg het hier ook nog maar een keer, dat ik de supporters van PSV enorm dankbaar ben. Net als bij NAC heb ik me er van de eerste tot de laatste seconde thuis gevoeld."


Tags

angelino eredivisie nac

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Wij koesteren ook jouw periode bij PSV Angeliño!

Jammer dat ze je alleen konden kopen met zo'n verdomde terugkoopclausule, want we hadden je heel goed kunnen gebruiken dit jaar.
+7/-3

9 maanden geleden
We hadden een prima paar maanden. En daar kopen we niets voor. Hij had zelf een prijs letterlijk op de schoen, maar miste op matchpoint penalty tegen Feyenoord.
+2/-7

Santa Cruz PSV (geschorst)
9 maanden geleden
"Mark van Bommel stuurde me een felicitatie-appje toen ik in september als invaller mijn debuut had gemaakt. Het is misschien een klein iets, maar natuurlijk waardeerde ik dat enorm," aldus Angeliño.
Zie hier de warme, empathische kant van onze trainer.
+8/-6

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Ja dat denk ik ook Santa, maar onze Mark maakt in al zijn enthousiasme en gebrek aan ervaring ook fouten, niet je kop in t zand steken en net doen of hij altijd heel empathisch is naar spelers toe (Guti bv).
OT: die missen we er heel erg momenteel, Angelino, mooi Menneke
+3/-2

9 maanden geleden
Goede speler , altijd acties en vol gegaan bij ons.
+2/-1


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.995 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

abroad authentic baumgartl besmettingen bok bommel bottas brands bruma doan dumfries eredivisie gakpo guti hendrix ihattaren jdj jong lammers madueke malen mauro obispo paniek rodriguez romero rosario schmidt sir tinus