Transparent
Inloggen
Sluiten

'Sam Lammers weer terug op het trainingsveld'

20 november 2019 16:38 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Sam Lammers weer terug op het trainingsveld"; image source: Pro Shots

Sam Lammers heeft woensdag een nieuwe stap weten te zetten in zijn herstel. Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat de aanvaller weer op het trainingsveld stond en dat was voor hem voor het eerst sinds lange tijd. Lammers trainde nog wel individueel en zal nog enige tijd nodig hebben om bij de groep aan te kunnen sluiten. De bedoeling is dat Lammers tijdens de winterstop mee zal gaan naar het trainingskamp in Qatar en hij in de tweede seizoenshelft weer in actie kan komen.

Meer op ED.nl


Tags

lammers qatar trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Genoeg "oefenwedstrijden" nog dit seizoen om wedstrijdritme op te doen.
+2/-2

4 weken geleden
Lammers maakt ons kampioen!
+4/-0

4 weken geleden
Jammer dat dit seizoen al grotendeels verkloot is. Lammers kan ons zeker sterker maken. Hopen dat de rest van het seizoen het imago weer een beetje kan worden opgepoetst met goede resultaten in Europa en en in de beker. Maar vooral dat er wordt gebouwd aan een team dat er volgend seizoen vanaf het begin staat. Er is potentie, er is (wat) geld en er zal ook nog wel een speler voor vele miljoenen verkocht worden. Als dit nu wel goed wordt besteed kunnen we weer gaan oogsten.
+2/-0

4 weken geleden
Mooi dat hij er weer bij is, in potentie een wereldspits in de stijl van van Nistelrooy. Wellicht juist wel gunstig dat de druk van het kampioenschap voorlopig weg is. Lekker vlieguren laten maken, als het even kan in Europa natuurlijk.
+5/-1

 
4 weken geleden
'in potentie een wereldspits' ?? Heel voorbarig. Hij heeft laten zien veel talent te hebben. Laten we maar eerst eens afwachten hoe hij zich handhaaft in PSV1. Vraag is of hij wel in spits komt of op 10 uit de voeten moet van Bommel. Anderen staan nu op die positie, daarom zal hij zich moeten bewijzen. Laten we het hopen dat ie ze uit de basis speelt!
+1/-1

 
4 weken geleden
Ik denk dat Lammers wel degelijk in potentie een wereldspits is. Aan het eind van zijn carriere kunnen we concluderen of de potentie is omgezet in het daadwerkelijk een wereldspits worden.

Als je als spits met beide benen kunt schieten en ook nog technisch vaardig bent, kun je heel ver komen in het voetbal met de juiste dosis fortuin.
+3/-0

 
4 weken geleden
De enige in potentie wereldspits is Malen!!!
+2/-0

 
4 weken geleden
Maar Malen is geen spits? Is meer een allrounder, iig een TOPPER, dat iig.
+1/-0

 
4 weken geleden
Tegenwoordig zijn alle spitsen multifunctioneel. Een type die alleen maar in de punt van de aanval blijft staan is niet meer van deze tijd. Die zie je alleen nog maar in kleine competities spelen. Types als Malen, Boadu etc... dat is wat je tegenwoordig ook bij de grote clubs in de grote competities ziet. Alleen dan natuurlijk op een veel hoger niveau.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

baumgartl bergwijn bommel breed doan dumfries faber feyenoord gerbrands godverdomme guti jong kuip malen marwijk needpants neva onverdiend pereiro psvaltijd rechttrekken romario rosario schwaab sir tinus uswilly var wethoudervanjuine wind