Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'Het was een wedstrijd met twee gezichten'

24 november 2019 17:09

Pablo Rosario vond dat PSV uiteindelijk nog goed weg kwam tegen Heerenveen. "Het was een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft voetbal je goed en maak je twee goede goals. Na de rust was het een ander verhaal", aldus Rosario in gesprek met Fox Sports. "We kregen al snel een tegengoal en zag je bij ons een twijfel over wat we gingen doen."

Rosario ging verder: "Het is goed dat we deze wedstrijd hebben gewonnen. We hebben een slechte periode gehad. Het was belangrijk om hier te winnen. In deze fase maakt het niet uit hoe je wint, als je maar wint. Dat is het belangrijkste."

De middenvelder is niet langer aanvoerder. "We hebben afgelopen weken genoeg tijd gehad om te praten. Daarin is het team het belangrijkste. De trainer wil iedereen top hebben. In overleg hebben we gekozen dat Dumfries de aanvoerder is. Zo is het gegaan", zei hij daarover. "Ik sta er volledig achter, anders had ik hem denk ik nog om. Maar je ziet dat Dumfries het heel goed doet. Uiteindelijk gaat het om het team en dat is hierin het belangrijkst."




Tags

rosario gezichten dumfries fox heerenveen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage