Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Toni Lato krijgt van Valencia geen toestemming om in Jong PSV te spelen'

24 november 2019 19:11 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Mark van Bommel: "Toni Lato krijgt van Valencia geen toestemming om in Jong PSV te spelen"; image source: Pro Shots

In gesprek met Fox Sports werd Mark van Bommel gevraagd naar de situatie van Toni Lato. De Spanjaard zat tegen Heerenveen niet bij de wedstrijdselectie. "Toni is een goede voetballer, maar we vonden hem op dat moment niet goed genoeg. Hij moest wennen aan de speelwijze, voor het eerst in het buitenland en is nog een jonge gozer. Wij wilden hem wedstrijdminuten op laten doen in Jong PSV. Daar mag hij nog in spelen, maar hij krijgt geen toestemming van Valencia", aldus Van Bommel. "Als je dan geen wedstrijdminuten krijgt, kun je ook moeilijk invallen. Ik kan je dan een keer tien minuten laten invallen of een kwartier, maar ik moet ook rekening houden met andere posities. Dan gaan je wissels op."

Van Bommel ging nog iets verder in op het verbod van Valencia. "Dat staat in het huurcontract. Het is een regeltje in het huurcontract", zo gaf hij aan. "Ik ben wel met hem en de club bezig om hem minuten te laten maken. Dat is belangrijk, zeker voor een jonge speler. Stel je voor dat hij in de winterstop weggaat, dan heeft hij nog steeds geen wedstrijden gespeeld. Maar dan moet hij wel wedstrijden gaan spelen. Voor zijn ontwikkeling is het goed dat hij wedstrijden gaat spelen."




Tags

bommel valencia jong lato fox heerenveen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
John de Jong: complimenten van Bommel!
🤪
+2/-4

4 jaar geleden
Ik vind het vooral een vreemde actie van Valancia, zo help je die speler toch niet.
Krijgt PSV ook een boete als hij te weinig speelt ?
+2/-1

4 jaar geleden
Wat een poppenkast. Hij vergeet dat PSV het zelf in het huurcontract heeft laten zetten omdat Valencia dit wilde. Ga daar dan niet mee akkoord. Buiten dat is het nog steeds een misser. Je gaat mij niet vertellen dat een spaans jeugdinteenational die al 4 maanden meetraind Jong PSV nodig heeft om op het gewenst niveau te komen. Dit is gewoon slecht scoutwerk. Als je een linksback huurt moet ie meteen klaar zijn, als je die nog het voetballen moet leren dan had je een ander moeten nemen.
+4/-5

4 jaar geleden
Ik begrijp het belang ook niet zo goed om te verbieden om hem minuten te laten maken bij Jong PSV; nu zijn er echt alleen maar verliezers. Geen van de 3 partijen heeft hier iets bij te winnen.
+6/-0

4 jaar geleden
Deze jongen gewoon tot het einde van de winterstop alles laten spelen, krijgt ie zelfvertrouwen van en hij zal het heus niet slechter doen dan Sadilek lijkt me.
Na het vervangen van Zoet, zal dit ook weer een stap voorwaarts zijn naar een beter PSV.
Dan nog Rosario vervangen en we gaan misschien nog een leuke 2e competitiehelft tegemoet.
+2/-2

4 jaar geleden
Naar JPSV geweest. Het was zo ontzettend slecht. Psv onwaardig. Er zaten ook slecht 4 wissels op de bank. Keeper Vermeulen was een lichtpuntje anders was de uitslag hoger uitgevallen. Lato gaat in deze schiettent echt zijn niveau niet halen. Op het middenveld probeerde Gomes er nog iets van te maken maar tevergeefs. Doelpunt van Sidibe was wel een beauty.
+2/-0

4 jaar geleden
Erg vreemde zaak. Waarom is die jongen gehuurd? Ze wilde hem zelfs eerst kopen.
+3/-0

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Kan je nagaan hoe de scouting is. Van hetzelfde niveau als de spelers die voor 1 gehaald zijn. Man man wat een drama. Kan je nagaan als vd winter bergwijn en of malen vertrekken wat er dan nog over is.
+1/-3

 
4 jaar geleden
Ja dit was geld weggooien dus. Dan heb ik liever dat ze de seizoenskaarten de helft goedkoper maken en de bierprijs halveren.
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Bergwijn en Malen gaan echt niet weg in de winter, tenzij n idioot 80 a 100 mln biedt en dan is t ook goed, per speler dan wel hè!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage