Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'We spelen twee wedstrijden en die willen we allebei winnen'

27 november 2019 20:05

Woensdagavond gaf Mark van Bommel op de persconferentie aan niet bezig te zijn met het rekenen, omdat zowel PSV, LASK als Sporting uiteindelijk op elf punten kan komen in groep. "We spelen twee wedstrijden en die willen we allebei winnen, dan hoef ik ook niet te gaan rekenen", aldus Van Bommel, geciteerd door de officiële website van PSV.

Van Bommel wilde nog niet aangeven of Bruma zal gaan spelen tegen zijn oude club. "Bruma heeft specifieke kwaliteiten en per wedstrijd bepaal ik wat ik nodig heb. Ik ben blij dat hij erbij is", zei hij daarover.

Wel sprak de trainer met de aanvaller over de kwaliteiten van Sporting. "Ze kunnen in een wedstrijd wisselen van systeem. Het is moeilijk te voorspellen wat zij gaan doen, maar Bruma heeft me wel een aantal dingen verteld", zei hij daarover.


Tags

bommel bruma sporting bepaal lask voorspellen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.999 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal