Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'We kregen snel twee kutgoals tegen, twee keer vanuit een ingooi'

28 november 2019 23:21

In gesprek met RTL 7 gaf Steven Bergwijn aan vooral te balen over hoe PSV aan het duel begon. "We kregen snel twee kutgoals tegen, twee keer vanuit een ingooi. Daarna ook nog uit een corner. Als je daar wat scherper bent, blijf je gewoon in de wedstrijd", aldus Bergwijn. "We liepen na een kwartier al achter de feiten aan. Als je dan al met 2-0 achter staat, wordt het gewoon heel moeilijk."

De aanvaller was het eens met de opmerking dat Sporting feller en scherper was. "Bijna elke tweede bal was voor hun. We probeerden wel te voetballen, maar het lukte gewoon niet", zo gaf hij aan. "Het is denk ik ook een stuk vertrouwen als je ziet in wat voor fase we zitten. Als je dan met 2-0 achter staat, wordt het gewoon lastig."

Bergwijn kreeg de vraag of hij geschrokken was als je naar het duel van PSV keek. "Als we scherp zijn bij die drie goals kun je wellicht nog een wedstrijd maken. We hebben het gewoon nagelaten", zei hij daarover.




Tags

bergwijn ingooi kutgoals scherper feller nagelaten sporting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage