Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV boekt bij Helmond Sport eerste uitzege van het seizoen

29 november 2019 22:00
Foto: Pro Shots

Jong PSV boekt bij Helmond Sport eerste uitzege van het seizoen; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdagavond voor het eerst dit seizoen een uitwedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie weten te winnen. In het SolarUnie Stadion werd Helmond Sport met 2-3 verslagen. De ploeg van Peter Uneken leek een heel makkelijke avond te krijgen. Na ruim dertig minuten stond de ploeg al met 0-3 voor. Sekou Sidibe maakte twee treffers, terwijl ook Robin Schoonbrood tot scoren kwam.

Na rust ging het niveau echter hard achteruit en wist de thuisploeg in korte tijd twee keer te scoren. Jong PSV wankelde meerdere keren in het restant van de wedstrijd, maar treffers vielen er niet meer, zodat de eerste uitwinst van dit seizoen een feit was.

Door de winst is Jong PSV direct twee plaatsen gestegen op de ranglijst. De ploeg staat nu op een zestiende plaats. Volgende week vrijdag speelt Jong PSV opnieuw. Dan staat de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma.




Tags

jong helmond eagles schoonbrood sidibe uneken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Weer 2 doelpunten tegen uit standaardsituaties. Overkomt JPSV te vaak. Keeper vd Meulenhof is een uitstekende lijnkeeper maar is niet sterk op hoge ballen door zijn lengte. Positief is dat JPSV met enig fortuin toch de 3 punten pakt.
+1/-0

4 jaar geleden
Mooi resultaat... de tweede helft gaat telkens moeizaam.
Gebrek aan concentratie en aan conditie?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert baka bakayoko bosz brobbey crisy ehvdgxt excelsiorvriend izecson job koen maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul roger santos schandalige sutalo teze til trestena var volslagen xavisimons zusje