Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wacht in competitie al meer dan twee maanden op winst in uitwedstrijd

30 november 2019 09:42

PSV zal het zondagavond op gaan nemen tegen FC Emmen, de huidige nummer dertien van de Eredivisie. Op het kunstgras van De Oude Meerdijk zal gewonnen moeten worden om te voorkomen dat de crisis echt begint in Eindhoven. De ploeg van Mark van Bommel heeft echter al meer dan twee maanden geen uitwedstrijd in de competitie weten te winnen.

Het zal de tweede keer worden dat beide ploegen elkaar in Emmen gaan treffen voor de competitie. Afgelopen seizoen was de eerste keer. PSV leek vrij eenvoudig naar de winst te gaan, maar in de slotfase viel alles als een kaartenhuis in elkaar en wist FC Emmen door twee keer te scoren gelijk te spelen.

Aan de kant van FC Emmen is één speler te vinden met een verleden bij PSV. Nikolai Laursen maakte afgelopen zomer de overstap naar Overijssel na vier jaar onder contract te hebben gestaan bij PSV. Mede vanwege enkele zware blessures kwam hij in Eindhoven nooit tot een officiële wedstrijd in het eerste elftal.


Tags

emmen bommel crisis eredivisie kaartenhuis laursen meerdijk nikolai overijssel

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

achte advocaat afkraakt beweren bewijs bommel bruma crisis doan eredivisie feyenoord flitsphirips fortuna guti janksupporters kuip malen psveldhoven rosario rpsv sadilek schwaab sir tijn tinus titel uswilly vhtlsaw zakdoekje zakdoekjes