Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'We doen er alles aan als team, maar het komt er niet genoeg uit'

1 december 2019 22:10

In gesprek met Fox Sports gaf Denzel Dumfries aan te balen van het puntverlies tegen FC Emmen. "In de eerste helft was het goed en creëerden we genoeg kansen. Die bal moet er dan wel in", aldus Dumfries. "Dit is de fase waarin we nu zitten. Je ziet dat we er alles aan doen. In de eerste helft waren ze rijp voor de slacht en moet je het gelijk al afmaken. Daarna maak je het jezelf heel moeilijk en wordt het 1-1."

Het duel was redelijk te vergelijken met de wedstrijd tegen sc Heerenveen van een week geleden waarin een uitstekende eerste helft werd afgewisseld met een heel zwakke tweede helft. "Als je tegen Heerenveen zo'n tweede helft speelt, moet je daarvan leren. In de rust hebben we tegen elkaar gezegd dat dit ons niet nog een keer mag overkomen", zo gaf hij aan. "Het is ons nu wel overkomen en dat is heel pijnlijk om te constateren. We doen er alles aan als team, maar het komt er niet genoeg uit."

FC Emmen was na rust bovendien de gevaarlijkste ploeg op het veld. "Wij domineerden in de eerste helft en zij in de tweede. Wij liepen steeds verder naar achteren. Druk zetten deden we nog maar half, de sprints in de diepte deden we niet meer zoals in de eerste helft. We hadden ook niet meer het vertrouwen aan de bal. Dat mag niet gebeuren", zei hij daarover. "Dit moet een keer ophouden natuurlijk. Wij geven nooit op. We gaan altijd met opgeheven hoofd verder. Het is niet des PSV's om ons hoofd te laten hangen. We zijn het verplicht aan de fans die ook vandaag weer zijn meegekomen. We gaan gewoon weer verder en moeten het zien om te draaien."


Discussieer mee op de forums


Tags

dumfries emmen heerenveen creeerden domineerden fox meegekomen ophouden slacht sprints

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.995 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

abroad authentic baumgartl besmettingen bok bommel bottas brands bruma doan dumfries eredivisie gakpo guti hendrix ihattaren jdj jong lammers madueke malen mauro obispo paniek rodriguez romero rosario schmidt sir tinus