Transparent
Inloggen
Sluiten

Daniel Schwaab: 'We hebben niet het vertrouwen om negentig minuten dominant te kunnen zijn'

1 december 2019 22:24

Daniel Schwaab gaf in gesprek met Fox Sports aan dat hij twee verschillende helften had gezien. "De eerste helft vond ik echt goed van ons. We speelden dominant en creëerden kansen. We hebben die kansen alleen niet afgemaakt, dat was vandaag onze fout", aldus Schwaab. "Het is onze fout geweest dat we Emmen in de wedstrijd hielden. In de tweede helft was het een heel andere wedstrijd."

De verdediger kreeg de opmerking dat als PSV was door blijven voetballen zoals in de eerste helft de ploeg nooit in de problemen was gekomen. "Dat is heel makkelijk praten", zei hij daarop. "In de rust hebben we ook gezegd dat we zo wilden doorgaan en niet zoals vorige week tegen Heerenveen. Toen hadden we ook twee verschillende helften. De eerste helft was heel goed, de tweede helft heel slecht. Dat was nu ook weer. We hebben niet het vertrouwen om negentig minuten dominant te kunnen zijn."

Schwaab werd gevraagd hoe PSV moet zorgen dat het grip blijft houden. "We moeten door blijven gaan en dat ook zeggen. Iedereen vertrouwen geven en overtuiging hebben. Zeggen dat het 1-1 staat, maar dat we de wedstrijd wel gaan winnen", zei hij daarop. "We hebben het wel geprobeerd, maar het was een open wedstrijd. Emmen kon ook nog scoren. Uiteindelijk is 1-1 wel goed zo."


Discussieer mee op de forums


Tags

schwaab dominant emmen helften creeerden fox heerenveen

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

arbeid baumgartl bergwijn bommel boscagli brands bruma doan faber gakpo gehakt gemoedelijkheid haren hendrix jdj jong kenner lammers lindsaywilson malen marwijk pereiro rosario schwaab sir skipper tinus vhtlsaw viergever vvv