Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Het goede voetbal uit de eerste helften tegen Heerenveen en Emmen moet je vast houden'

1 december 2019 22:34

Mark van Bommel gaf in gesprek met Fox Sports aan dat de teleurstelling heel erg groot was. "Zeker als je het verschil ziet tussen de eerste en de tweede helft", aldus Van Bommel. "De technische uitvoering in de eerste helft vond ik heel erg goed, op de eerste kans van Emmen na. We hadden het fantastisch voor elkaar. We moeten daar 0-3, 0-4 of zelfs 0-5 maken. Dat doen we dan niet."

Van Bommel ging verder: "In de tweede helft heb je fases waarin je goed aan het voetballen bent, maar laat de technische uitvoering je in de steek. Daardooor heb je op momenten waarop je de bal in de ploeg moet houden, wat je in de eerste helft wel doet, de bal nu verliest en daardoor moet je achteruit. Dat is het verschil tussen de eerste en tweede helft."

De trainer van PSV werd gevraagd wat er nu anders moet bij PSV. "We hebben nu twee keer laten zien dat we heel goed kunnen voetballen. Alleen het komt dan uit op het resultaat", zo gaf hij aan. "Dat helpt. Het goede voetbal is een garantie. Niet op succes, maar het is wel een voorwaarde. Het goede voetbal uit de eerste helften tegen Heerenveen en Emmen moet je vast houden en te gaan winnen."

Van Bommel heeft het geloof dat hij steeds dichter bij de oplossing komt. "Dat stralen de jongens ook uit. De energie die ik elke dag met hun op het veld heb en ook het plezier. Dat is er gewoon", zei hij daarover. "


Tags

bommel emmen heerenveen helften uitvoering daardooor fox garantie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

abroad afgezien besmettingen bok bommel branden brands breedte bruma doan duidelijker gakpo gemaakte hendrix ihattaren jdj jong lammers madrid mauro middelmaat mrmucho onzin rodriguez rosario rvc sadilek schatten schmidt uswilly