Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV in winterstop op zoek naar ervaren speler om selectie te versterken'

4 december 2019 09:52 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV in winterstop op zoek naar ervaren speler om selectie te versterken"; image source: Pro Shots

PSV wil in de winterstop de selectie versterken met een ervaren speler. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Voor technisch manager John de Jong is het de taak om te kijken naar de mogelijke opties. Het ED komt echter met een analyse over de transfers van afgelopen zomer, waarbij alle acht gedane transfers niet volledig uit de verf lijken te komen.

Zo heeft Mark van Bommel geen vertrouwen in linksbacks Toni Lato en Olivier Boscagli, waardoor middenvelder Michal Sadílek inmiddels al meer dan 1800 minuten op die positie stond. De gezien de transfersom topaankopen Bruma, Timo Baumgartl en Ritsu Doan begonnen alle drie goed, maar zijn hun vertrouwen kwijt geraakt na het stuivertje wisselen voor een basisplaats.

Aanvoerder Ibrahim Afellay wacht nog op zijn eerste speelminuten. Volgens Van Bommel is hij niet goed genoeg voor de basis en is er nu ook niet de luxe om hem in te laten vallen. Konstantinos Mitroglou is puur gehaald als stormram als vervanger voor de geblesseerde Sam Lammers. Afgelopen weekend stonden alleen de teruggekeerde Daniel Schwaab en Doan tegen FC Emmen in de basis.

Via Twitter meldt Rik Elfrink dat Marco van Ginkel geen optie is voor PSV de komende minder. De middenvelder is nog altijd niet hersteld van een knieblessure en zal nog meerdere maanden nodig hebben. Hij speelde op 6 mei 2018 voor het laatst een wedstrijd. Wel is hij na dit seizoen transfervrij op te halen.


Discussieer mee op de forums


Tags

bommel doan afellay baumgartl boscagli bruma elfrink emmen ginkel jong lammers lato mitroglou sadilek schwaab

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Een zwaluw maakt bij PSV nog geen zomer.
+4/-5

 
8 maanden geleden
Nee, voldoet niet aan het profiel, ik denk meer aan Ronaldo.
+4/-8

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Misschien wil Ribéry nu wel komen (mits Van Bommel blijft natuurlijk)?

//edit: Lees net dat hij er met een enkelblessure uit ligt. Jammer.
+2/-6

8 maanden geleden
Een ervaren trainer zou ook niet mis zijn
+4/-4

 
8 maanden geleden
ervaren trainer idd, en ervaren assistenten. er zit nu een partij nobody's op de bank pfffffff
+8/-4

8 maanden geleden
vraag me af waarom Affelay eigenlijk terug gehaald is?? Blijkbaar fit, maar speelt niet......
+5/-3

 
8 maanden geleden
Om over onze Griekse God maar te zwijgen. Zal er 1 uit de hoge hoed moeten worden.
+4/-7

8 maanden geleden
Vraag me dan echt in godsnaam af waar ze mee aan gaan komen zetten.
Een verdediger? Een middelvelder? Een aanvaller?

We hebben in principe op elke linie wel enige ervaring behalve voorin, maar daar hebben we al genoeg spelers voor.
Ik zie liever dat ze een natuurlijk leider halen die dit onsamenhangende zooitje bij elkaar neemt en er weer iets van maakt.
+3/-2

8 maanden geleden
Too little too late.
+5/-6

8 maanden geleden
Een beetje ervaring erbij kan geen kwaad inderdaad, want met Zoet, Viergever, Schwaab, Dumfries, Hendrix, Guti, Bergwijn, Mitroglu, Pereiro, etc. als ervaren mannen is het nogal dunnetjes.
+3/-5

8 maanden geleden
Word een ervaren linksback....... want dat is wat we sowieso nodig hebben
+2/-2

8 maanden geleden
Toch wel bizar dat de topclub PSV al 5 jaar lang door binnende trainers wordt getraind, zodat ze kunnen leren hoe het is om een topclub te trainen. Je ziet nu waar dit toe leidt... Een trainer die lieverdjes heeft en niet kan omgaan met de rest van de selectie, dat zag je vorig seizoen ook al met Ramselaar en Mauro Junior die geen een kans kregen. Beiden spelen nu wel een stuk beter dan onze middenvelders...
PSV is geen speeltuin voor oud-spelers die graag trainer willen worden. Graag vanaf nu gewoon weer ervaren trainers met daarnaast oud PSV-toppers als Van Nistelrooij en Van Bommel.
+6/-2

 
Wakkur2019 (geschorst)
8 maanden geleden
Cocu pakte prijzen! Ramselaar? Die bankt bij Utje
+3/-4

 
8 maanden geleden
Mauro is een goede.
+2/-3

8 maanden geleden
wat een sukkels daar bij psv!! probeer die bryan linssen nu verdomme die is bijna transfer vrij en is dus voor een appel en een ei op te halen en die zie ik liever op het middenveld dan Rosario doan of gutti!! die heeft tenminste wel vuur in zijn lijf en loopt er niet bij net of die moet schijten!! maar ja wie ben ik!!
+3/-9

 
8 maanden geleden
Uhm, deze Linssen, dat is een linksbuiten/ cq spits, speelt niet op middenveld....
+2/-3

 
8 maanden geleden
Jeetje.. als dat het niveau is wat PSV na gaat streven ga ik me pas echt zorgen maken..
+3/-1

Peter1983 (geschorst)
8 maanden geleden
Doan goed begonnen? Wat een matige subtopperje is dat zeg. Onbegrijpelijke aankoop. Totaal overbodig. En dan willen mensen hier ook nog linsen hebben. Willen we echt feyenoord achterna?
+2/-3

8 maanden geleden
Een ervaren TD zou ook niet misstaan.
+3/-4

8 maanden geleden
Ze zullen wel voor Strootman en Wijndal gaan. Verwacht dat beide niet lukt, weet iemand nog wat internationaal?
+2/-4

8 maanden geleden (gewijzigd)
Laat aub die John de jong zich niet met transfers bemoeien. Die heeft al genoeg miskleunen gehad voor ruim 45 miljoen. Stel maar een fatsoenlijk scoutingsteam aan. Hij zal wel met van Ginkel aankomen terwijl hij nog ruim een half jaar geblesseerd is. Is dit een zoethoudertje richting de fans ? Want met een lege portemonnee kom je niet ver. En de LB en CV slaan we weer over ?
Het enige waar ik op hoop waar John naar gaat zoeken is een nieuwe baan voor hem. Totaal ongeschikt.
+3/-4

8 maanden geleden
Jaag er nog effe miljoenen doorheen voor een half seizoen dat toch verloren is.

Vorige transferperiode zaten we al in een situatie dat eigenlijk geen (goede) speler naar PSV wou komen, weet zeker dat het nu nóg lastiger word.
+3/-2

8 maanden geleden
Als het een linksback met ervaring moet worden,ga je voor Frank Fabra,van Boca juniors.28 jaar colombiaan ,19 interlands om en nabij de 5 miljoen euro.Linksback opgelost.
+3/-4

8 maanden geleden (gewijzigd)
Beste allemaal, ik snap de cynische en soms grappige reacties, maar het is 5 voor 12 en dit moet opgelost worden, anders wordt ons PSV terug geworpen naar de tijd voordat Tony Sanders ingreep...

Dat willen we niet EN IS OOK HELEMAAL NIET NODIG. Iedereen buiten gooien lost niets op, sterker dat levert alleen chaos op.
Ik pleit voor gezond verstand, een beetje meer durf en een duidelijke lijn.
Voor van Bommel is het denk ik echt te laat; genoeg mensen die in willen en kunnen stappen:
Koster, Fraser, Faber, Hiddink, Van Gaal, Olsen.
Voor de korte termijn qua spelersgroep zijn er ook mogelijkheden om versterking aan te brengen: zie de posten van Philipske...
Voor de midden en langere termijn, moet er grondig bekeken worden of John de Jong en zijn scouting goed genoeg functioneert voor PSV in deze gekke markt. Ik zou pleiten voor ambassadeurs - die PSV al heeft, al dan niet officieel gemeld - zoals Romario, Heintze, Park, Edstrom, Kezman en Salcido. Deze oud spelers actief inzetten bij je scouting en mn de vervolg stappen daarna.

Verder zou het prettig zijn als PSV wat meer open communiceert met haar achterban. Dat vele trainen achter gesloten deuren en de soms schizofrene manier van press bedrijven werkt averechts in mijn ogen. Dat wil niet zeggen dat je alle kaarten op tafel moet leggen, ik verlang ook naar de tijd dat PSV verraste met de komst van Park en Kezman, maar de club is wel van het volk, van ons, de supporters, daar ligt n schone taak voor Toon.
+4/-2

reactie verwijderd


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aanvalslinie achterop advocaat bok botman chelsea diemers ehvdgxt faber fanstore fer feyenoord ginkel gistermiddag hendrix koen kuylen linssen nieren obispo puma senesi sir thuisshirt tinus toprak uswilly vhtlsaw willy winkel