Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Ik heb er het volste vertrouwen in dat we morgen wel gaan winnen'

6 december 2019 14:09

Op de persconferentie van vrijdagmiddag gaf Mark van Bommel aan alleen bezig te zijn met het duel tegen Fortuna Sittard en niet te denken aan wat er met hem zal gebeuren indien PSV niet weet te winnen. "Dat zien we dan wel", aldus Van Bommel, opgetekend door de offici├źle website van de club. "Wat ik zelf denk? Dat we morgen gaan winnen."

Van Bommel ging verder: "Ik doe er samen met de jongens alles aan om de wedstrijden te winnen. Het is te weinig gebleken de afgelopen weken, want we wonnen niet. Maar ik heb er het volste vertrouwen in dat we morgen wel gaan winnen."

Aan PSV de taak om in de resterende vijf duels tot de winterstop te zorgen voor de ommekeer. "We moeten het niet rooskleuriger maken dan het is. Het enige dat ons gaat helpen is winnen en ik weet ook dat we morgen moeten winnen", zo gaf hij aan. "Hoe? Daar is geen handleiding voor. Soms kan een corner of tackel je helpen weer in de wedstrijd te komen, waarna je een serie van meerdere overwinningen neerzet."


Tags

bommel volste fortuna handleiding neerzet rooskleuriger tackel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.000 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

abroad afgezien besmettingen bok bommel branden brands breedte bruma doan duidelijker gakpo gemaakte hendrix ihattaren jdj jong lammers madrid mauro middelmaat mrmucho onzin rodriguez rosario rvc sadilek schatten schmidt uswilly