Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'We moeten nu wel gewoon doorpakken eigenlijk'

7 december 2019 22:08

In gesprek met Fox Sports was Donyell Malen het niet helemaal eens met de opmerking dat PSV nu uit het moeras is gekomen. "We winnen nu heel goed, maar we moeten nu wel gewoon doorpakken eigenlijk", aldus Malen. "Het waren geen leuke weken. Het was niet al te best, maar we moeten door en we weten dat er nog wedstrijden komen om het om te draaien. We hebben nu goed gewonnen, dus nu is iedereen weer eventjes oké."

De clubtopscorer gunde de tweede strafschop van de avond aan Mohamed Ihattaren. "Ik denk dat iedereen zijn situatie wel weet. Het is niet makkelijk voor die jongen", zo gaf hij aan. "Hij wilde graag scoren, zoals iedereen. Hij had ook nog niet gescoord na wat er allemaal is gebeurd. We praten er vaak over en hij vroeg ook aan mij of ik een paar keer een balletje goed kan geven. Dat ik dat dan op deze manier kan doen, is fijn voor hem."


Discussieer mee op de forums


Tags

malen doorpakken balletje clubtopscorer fox gunde ihattaren moeras

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

arbeid backup baumgartl bergwijn bommel boscagli brands bruma doan faber gemoedelijkheid hendrix ihattaren jdj jong lammers lindsaywilson malen marwijk pereiro rosario schwaab sir skipper tinus unnerstall vhtlsaw viergever vvv zoet