Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohamed Ihattaren: 'Ik maakte de eerste goal voor mijn vader'

7 december 2019 22:35

In gesprek met Fox Sports gaf Mohamed Ihattaren aan dat het een mooie avond was. "We winnen weer en ik maakte de eerste goal voor mijn vader, dus dat was extra mooi", aldus Ihattaren. "Er was verder niks afgesproken. Steven en Donyell hebben het aan mij gegund. Daar ben ik ze ongelooflijk dankbaar voor. Ik heb wel met mijn familie afgesproken dat ik al mijn goals opdraag aan mijn vader."

De middenvelder vond het ook mooi dat hij met Ibrahim Afellay op het veld mocht staan. "Hij houdt me altijd scherp en we hebben altijd contact. Voor hem is het ook een zware periode geweest. Twee jaar niet gevoetbald", zo geeft hij aan. "Dat het publiek zo om hem roept, laat wel zien wat hij hier heeft achtergelaten en wat voor carierre hij heeft gehad. Dat is extra mooi."

Ihattaren is nu de jongste speler ooit die een strafschop wist te benutten in de Eredivisie. "Dat is mooi, maar het allerbelangrijkste is dat hij voor mijn vader is. Dat staat nu op één", zei hij daarover.


Discussieer mee op de forums


Tags

ihattaren afellay carierre eredivisie fox opdraag

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

arbeid backup baumgartl bergwijn bommel boscagli brands bruma doan faber gemoedelijkheid hendrix ihattaren jdj jong lammers lindsaywilson malen marwijk pereiro rosario schwaab sir skipper tinus unnerstall vhtlsaw viergever vvv zoet