Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohamed Ihattaren: 'Ik maakte de eerste goal voor mijn vader'

7 december 2019 22:35

In gesprek met Fox Sports gaf Mohamed Ihattaren aan dat het een mooie avond was. "We winnen weer en ik maakte de eerste goal voor mijn vader, dus dat was extra mooi", aldus Ihattaren. "Er was verder niks afgesproken. Steven en Donyell hebben het aan mij gegund. Daar ben ik ze ongelooflijk dankbaar voor. Ik heb wel met mijn familie afgesproken dat ik al mijn goals opdraag aan mijn vader."

De middenvelder vond het ook mooi dat hij met Ibrahim Afellay op het veld mocht staan. "Hij houdt me altijd scherp en we hebben altijd contact. Voor hem is het ook een zware periode geweest. Twee jaar niet gevoetbald", zo geeft hij aan. "Dat het publiek zo om hem roept, laat wel zien wat hij hier heeft achtergelaten en wat voor carierre hij heeft gehad. Dat is extra mooi."

Ihattaren is nu de jongste speler ooit die een strafschop wist te benutten in de Eredivisie. "Dat is mooi, maar het allerbelangrijkste is dat hij voor mijn vader is. Dat staat nu op één", zei hij daarover.


Discussieer mee op de forums


Tags

ihattaren afellay carierre eredivisie fox opdraag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.999 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

abroad afgezien besmettingen bok bommel branden brands breedte bruma doan duidelijker gakpo gemaakte hendrix ihattaren jdj jong lammers madrid mauro middelmaat mrmucho onzin rodriguez rosario rvc sadilek schatten schmidt uswilly