Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Het gebeurt wel vaker dat je tien punten haalt en toch niet doorgaat'

11 december 2019 16:15

Ondanks dat PSV niet meer kan overwinteren in de Europa League wil het donderdagavond wel het duel tegen Rosenborg winnen. Dat gaf Mark van Bommel woensdagmiddag aan op de persconferentie. "Normaal gesproken moet je al je thuiswedstrijden winnen en uit ergens een gelijkspel binnenhalen", aldus Van Bommel, opgetekend door de offici├źle website van PSV. "Tja. Het gebeurt wel vaker dat je tien punten haalt en toch niet doorgaat. We moeten zoveel mogelijk punten bij elkaar sprokkelen."

Van Bommel wilde nog niet aangeven of hij wijzigingen gaat aanbrengen in zijn opstelling. "Je kunt het van twee kanten bekijken. Zonder vooruit te lopen op de opstelling, zouden we ook een aantal jongens wat rust kunnen geven. Niet iedereen is honderd procent fit", zo gaf hij aan. "Anderzijds wil je om in het ritme te blijven met dezelfde elf spelen. We zullen na de training de balans opmaken wie er gaat starten en hoe lang sommigen zullen spelen."


Tags

bommel anderzijds rosenborg sprokkelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.998 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

abroad afgezien besmettingen bok bommel branden brands breedte bruma doan duidelijker gakpo gemaakte hendrix ihattaren jdj jong lammers madrid mauro middelmaat mrmucho onzin rodriguez rosario rvc sadilek schatten schmidt uswilly