Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Ik ben blij dat iedereen heel is gebleven richting zondag'

12 december 2019 22:45

Mark van Bommel gaf in gesprek met RTL 7 dat hij gezien het spelbeeld redelijk kon leven met een gelijkspel tegen Rosenborg. "Het was een stugge ploeg die vrij goed verdedigde. We hebben weinig weggegeven, maar ook weinig gecreëerd", aldus Van Bommel. "In de tweede helft speelden we in de laatste 20, 25 minuten zoals we wilden spelen vanaf het begin. Je moet dan een penalty krijgen en er wordt nog een goal afgekeurd. Dat zou dan mooi zijn geweest, maar ik ben blij dat iedereen heel is gebleven richting zondag."

PSV had in blessuretijd recht op een strafschop. "Ik heb het nog niet terug gezien, maar het was een honderd procent penalty", zei hij daarover. "Ik heb het bij de scheidsrechter ook aangegeven, maar hij verstond me niet."

Van Bommel vond het mooi dat Mohamed Ihattaren naar hem toe kwam na zijn treffer. "Hij zei dat hij het na zijn penalty al wilde doen en dat hij volgende keer weer zou komen", zo gaf hij aan. "Dat is mooi. Dat is die spontaniteit van hem."

De trainer van PSV is vol vertrouwen dat zijn ploeg zondag van Feyenoord wel weet te winnen. "Wij zijn vol vertrouwen, maar het is geen garantie dat als je vol vertrouwen bent je ook wint", aldus Van Bommel. "Ik vond het vandaag vooral belangrijk dat we iedereen heel zouden houden en zo heb ik ook gewisseld. Dat was met het zicht op zondag. Het is prettig dat je zo kan wisselen en iedereen vrijdag en zaterdag weer kan trainen. We hebben een paar jongens die licht geblesseerd zijn en we moeten kijken of zij het kunnen halen."




Tags

bommel feyenoord garantie ihattaren rosenborg spelbeeld spontaniteit verdedigde verstond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage