Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'We moeten laten zien dat we kunnen voetballen zoals we willen'

13 december 2019 23:09

Vrijdagmiddag gaf Mark van Bommel op de persconferentie aan dat het tijd wordt dat PSV weer eens een uitwedstrijd gaat winnen. "Ik wil me niet te veel op statistieken vastpinnen. We moeten daar met lef en durf naar toe. Uitstraling. Laten zien dat we kunnen voetballen zoals we willen", aldus Van Bommel, opgetekend door de officiële website van PSV. "Of ik een zege eis? Als je iets eist, staat er een straf op als je het niet bereikt. Natuurlijk willen we zondag winnen, maar ik geloof niet zozeer in kreten als eisen. Voetbal gaat immers altijd alleen om winnen."

PSV kan zich voorbereiden op een Feyenoord dat vol druk gaat zetten. "Feyenoord drukt altijd. Daar moet ik de jongens zo goed mogelijk op voorbereiden", zo gaf hij aan. "Op welke manier? Dat heeft met momenten te maken. Details. Het winnen van een tweede bal of goed onder de druk uit voetballen. De ene keer lukt dat beter dan de andere keer"


Tags

bommel feyenoord voorbereiden drukt durf eist kreten uitstraling vastpinnen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.989 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

almelo baumgartl boscagli box bruma daguardo doan dumfries eredivisie gakpo hendrix heracles ihattaren jong madueke malen maurice mauro mvogo onzin piroe roger romario romero rosario sangare schmidt scorende wethoudervanjuine zahavi