Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'We hebben genoeg kansen gecreëerd, maar waren bij de goals niet scherp'

15 december 2019 16:58

In gesprek met Fox Sports gaf Denzel Dumfries aan erg te balen van de nederlaag tegen Feyenoord. "We hebben genoeg kansen gecreëerd, maar waren bij de goals niet scherp", aldus Dumfries. "En die tweede penalty was belachelijk. Hij had geen intentie om met die hand naar de bal te gaan. Als je vanaf die afstand de bal op je arm krijgt, lijkt het me niet dat je dat expres doet. Maar goed, we hebben de kansen gehad en met de goals moeten we gewoon scherper verdedigen."

Bij de eerste twee treffers gingen nog flinke fouten aan vooraf in de defensie. "Dat mag niet gebeuren", zo gaf hij aan. "Dat is zonde en we moeten daar goed naar onszelf kijken. Ik neem natuurlijk de schuld op me bij de eerste penalty. We hadden qua veldspel wel de overhand, maar we moeten de kansen wel maken. We vechten dan wel tot het einde, maar het is zonde dat je dan vandaag wel verliest."

Volgens de aanvoerder lag het niet aan een gebrek van vertrouwen dat er zoveel gemist werd. "We hebben fantastische aanvallers. Het is ongelukkig dat we er vandaag maar eentje maken", zei hij daarover. "Het is op dit moment gewoon heel zuur. We moeten scherper zijn om de nul te houden en dat hebben we nagelaten."

De verdediger kreeg tot slot de vraag hoe PSV dit nog kan doorbreken. "We hebben nog twee wedstrijden tot de winterstop en daarin moeten we alles geven", aldus Dumfries. "In de winterstop moeten we goed naar onszelf kijken. Reflecteren wat er is gebeurd en dan vol gas doorgaan."




Tags

dumfries scherper feyenoord fox nagelaten slot zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage