Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'We hebben gewoon een goede wedstrijd gespeeld'

15 december 2019 17:41

Volgens Steven Bergwijn is de nederlaag tegen Feyenoord lastig te accepteren. "Elke nederlaag is lastig, maar deze is toch wel extra", aldus Bergwijn in gesprek met Fox Sports. "We hadden de wedstrijd in onze hand. We kregen een paar kansen, ikzelf ook. Die gaan er dan niet in. Dan heb je een counter en dan vliegt hij er daar wel in. Dan nog die penalty. Dat was gewoon klote."

Vertrouwen in een goed resultaat had hij toen nog wel. "Ik had gewoon het gevoel dat als we die goal zouden maken dat we hem naar ons toe konden trekken. Dat gebeurde alleen niet", zei hij daarover. "In de tweede helft viel Donyell ook nog uit. Ze weten nog niet wat er is. Dat moeten ze onderzoeken. Ik zag een foto en dat zag er toch niet lekker uit. Ik hoorde alleen dat het niet dik was. Ik hoop dat alles goed met hem komt."

De aanvaller kreeg de vraag hoe de ploeg dit om kan draaien. "We moeten gewoon op deze weg verder gaan. We hebben gewoon een goede wedstrijd gespeeld", gaf hij aan. "Alleen als je de wedstrijd zo naar je toe trekt, moet je koste wat het kost alles er aan doen om de goal niet tegen te krijgen. Die eerste goal mag niet vallen en daar gaan we met z'n allen voor zitten. In deze wedstrijden gaat het vaak om details. Maar als ik die bal er in schiet..."




Tags

bergwijn counter feyenoord foto fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm alchemist bakayoko bastard bergwijn bla eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage