Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Podcast: Rectificatie: Mark van Bommel haalt tóch niet de kerst

16 december 2019 21:56 - PSV Podcast




Tags

bommel podcast rectificatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Stelletje slapjanussen. die Gerbrands en de Jong, om zo'n icoon als Mark van Bommel de laan uit te sturen. Zijn zelf verantwoordelijk voor die frutaankopen, die ze gedaan en niets presteren. Moeten zelf opkrassen en Mark moet blijven !!
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ben benieuwd of het Dick Advocaat wel was gelukt?
Denk van wel. Dick is iemand die met zijn vuist op tafel durft te slaan - waarbij hij ook kritiek durft te hebben op Gerbrands en de Jong.
Aai poesje aai... daar schieten we niets mee op.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Zoals ze bij VI gisteren zeiden 'Hans van Breukelen een lichtgewicht'........
+1/-5

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Laten we vooral de demagogen van VI als autoriteit beschouwen......
+7/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Juist - gebeurd niet vaak maar - eens met Santa, het laatste wat je moet doen is luisteren naar die inconsequente lapzwansen daar, die media geile popie jopies. Gister weer doodleuk Basje NIJHUIS zitten likken, gatverdamme.
Alle media behalve alles behalve neutraal, op wellicht de Volkskrant na en het ED, die laatste hebben cker binding met PSV.

Rustig zelf koers bepalen, schijt aan de media en ook die grachten gordel kliek van de NOS, dat zijn ook gluipers, bah bah
+2/-0

 
4 jaar geleden
Dat die Bas Nijhuis daar nog mag zitten van de scheidsrechtercommissie om zijn mega-ego te ventileren is me een raadsel. Tegen Viergever zeggen "moet je zelf maar 2 doelpunten maken" geeft aan dat hij geen barst begrijpt ban hoe een topsporter denkt en zijn sport beleeft. Lekker doorgaan en ik voorspel nog heel veel problemen met de geloofwaardigheid van de scheidsrechters in NL. Geef mij één reden wat Nijhuis bijdraagt aan het image van scheidsrechters om in dat ouwewijven-gelul programma te zitten???
+1/-0

 
4 jaar geleden
Best wel een obsessie de Breuk hè @tony?
+2/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Precies dat krijg je als je (regelmatig) naar programma's zoals VI kijkt, waar iemand als Van Breukelen ongegrond wordt gedemoniseerd.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Ja stel je voor dat je zelf nadenkt...

Lekker napapegaaien
+1/-0

 
4 jaar geleden
Daar ligt het niet aan. PSV gaat al een jaar lang structureel achteruit. Dit is niet iets van de laatste weken. Dit hele kalenderjaar was PSV al niet om aan te zien. PSV had afgelopen seizoen een flitsende start waarin alles leek te lukken, maar naar de winterstop werd het steeds slechter wat PSV zelfs het kampioenschap heeft gekost. Toen zaten deze spelers ook niet bij PSV. Van Bommel was toch ook verantwoordelijk voor de goede resultaten? Dan ook voor de slechte resultaten

En laten we eerlijk zijn met zijn rare beslissingen. Met zijn Sadilek op links en Bruma in de spits. En dan Zoet die geslachtofferd werd en dan maar denken dat je problemen oplost door alleen de keeper te wisselen maar vervolgens lekker zo door voetballen. En Pereiro op de bank. Ook al zoiets. Een van de betere spelers die ze hebben in deze spelersgroep en die zit gewoon op de bank.

Ik heb niets tegen Van Bommel maar hij was niet geschikt als hoofdcoach voor PSV
+3/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Voor de toekomst: een oefenmeester, dat is wat we zoeken, liefst met ervaring in de top...

Ernest succes!
Indien jij het goed doet, kan je wellicht in de voetsporen treden van onze legende Guus Hiddink, die werd ook ooit als interim aangesteld...
+1/-0

4 jaar geleden
Dat wordt lekker aan de Twente bitter deze Kerstmis! Gelukkig heb je van WIDM meer verstand, Mark.
Wat een drama, die spelers zijn echt door Mark de put in gewerkt. Hopelijk krijgt Ernest ze weer aan de praat.
Maar tegen pec zonder Malen, Steven en Mo.... het wordt weer een moeilijke wedstrijd.. Tijd voor Sam om weer terug te komen...
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage