Transparent
Inloggen
Sluiten

Adil Ramzi als assistent-trainer bij eerste elftal

17 december 2019 13:56 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Adil Ramzi als assistent-trainer bij eerste elftal; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt PSV dat Adil Ramzi per direct is overgeheveld naar de technische staf van de A-Selectie. De Marokkaan was trainer van PSV O17, maar zal nu tot het einde van dit seizoen Ernest Faber gaan assisteren. "Ook in een interim technische staf probeer je door middel van verschillende profielen een goede combinatie te maken", aldus technisch manager John de Jong. "Adil voegt met zijn achtergrond specifieke kennis en expertise toe die we goed kunnen gebruiken. We zijn blij dat hij ons wil helpen."

Ramzi werkt al ruim vier jaar als jeugdtrainer bij PSV. De club zal zijn vertrek bij PSV O17 intern gaan oplossen. Boudewijn Zenden zal tijdelijk als eerste assistent van Faber gaan fungeren, terwijl Ruud Hesp de keeperstrainer blijft. "In de winterstop gaan we met Boudewijn praten over de rest van het seizoen. We hopen dat hij blijft", geeft De Jong aan. "Daarnaast gaan we in de komende weken bekijken op welke manier we de staf kunnen versterken."

Meer op PSV.nl


Tags

ramzi faber jong hesp zenden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Laten we nou eens ff de boel niet meteen afkraken, mss staat er een wonder te gebeuren, want het is niet zo dat deze jongens nou niks van voetballen weten, we staan vierde en er kan nog de nodige progressie geboekt worden, Forsa PSV
+4/-0

7 maanden geleden
Best aardig al die interne oplossingen, maar ondertussen mist er nu een hoofd opleidingen en een trainer van PSV O17. Hoe worden die posities nu ingevuld?
+2/-1

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Onze club staat in brand, deze jongens zijn voorhanden, vrij logisch imo; die jeugd elftallen redden zich wel.
Ons vlaggenschip heeft nu versterking nodig.

Succes Adil, ik kan me nog een fijne goal voor PSV van jou herinneren in a'dam!
+1/-0

 
7 maanden geleden
Ik geef je gelijk tot "die jeugd elftallen redden zich wel". Dat is wel erg simpel en wellicht een nieuw probleem veroorzaken. Die jeugd is wel heel belangrijk gemaakt de laatste jaren, daar zit een fortuin in.
+1/-0

7 maanden geleden
Trainers en TD zelf opleiden is toch wel een fiasco gebleken. Laat beide nou eerst eens 5j eredivisie ervaring bij een modale club opdoen om alle beginnersfouten eruit te filteren. Is toch echt niet te filmen dat Brands en Gerbrands dacht dat de Jong meteen een goeie opvolger TD zou zijn? TD is bij uitstek een ervaringsvak. Je kan je als PSV zijnde geen 8 flop aankopen permitteren. Had gewoon Mathijsen of Huiberts hierheen gehaald, net als dat je voor de trainerspositie gewoon bij het categorie Fraser en Ten Hag had moeten aankloppen ipv vBommel voor de leeuwen gooien. De categorie trainers met jarenlange ervaring die reeds bewezen hebben boven de middelmaat uit te stijgen. De legio fouten die vBommel dit jaar maakte zijn typische beginnersfouten, waarom moet voor zijn leergeld een vlaggeschip als PSV misbruikt worden? Is toch niet zo dat de PSV cultuur zo'n lastige cultuur is waar bijna geen externe trainer past. In tegendeel zelfs. Ajax heeft het slimmer gedaan dit keer. En hebben de opvolger van TH al in beeld met Slot. Niks geen jeugdtrainer doorschuiven.
+2/-0

 
7 maanden geleden
PSV afkraken omdat ze van Bommel hadden aangesteld, is wel erg flauw. 99,9% van de supporters zagen het een jaar geleden ook in hem zitten
+2/-0

 
7 maanden geleden
Ja ik ook. Maar je kunt achteraf toch wel concluderen dat het aanstellen van een rookie voor de zoveelste keer niet goed uitpakt. En dan kijk ik niet alleen naar PSV. 1e jaar Cocu was slecht. En je kunt met Stam, van Basten, Seedorf, van Bronckhorst (1e paar jaren) reeds een behoorlijke lange lijst samenstellen van beginnende trainers die te vroeg op het grote werk werden neergezet. Diegene die de eerste jaren overleefd hebben moet je in retrospect van erkennen dat ze heel veel fouten gemaakt hebben voordat ze rendement begonnen te brengen als trainer. Ik denk nog steeds dat vBommel een goeie trainer kan worden na jarenlange ervaring. Maar de leerschool die PSV hem heeft gegeven blijkt heel duur leergeld voor PSV zelf. Dan hoeft voor mij nooit meer geprobeerd te worden. Ook vNistelrooy mag eerst elders ervaring opdoen nadat ie klaar is bij de jeugd.
+1/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Er is niets mis mee dat PSV zijn eigen trainers opleidt. Voorwaarde lijkt me echter dan wel dat ze geleidelijk gebracht worden, bv als assistent-trainer. Bommel had de pech,zonder dat hij dat, vermoed ik, in zijn dadendrang realiseerde, dat hij te vroeg gebracht werd toen Cocu plots besloot te gaan vertrekken(net 1 jaar de A1 gedaan). Achteraf makkelijk praten, maar ze hadden een ander hoofdtrainer moeten aanstellen en Bommel assistent moeten maken. Hopelijk maken ze niet nogmaals dezelfde fout, en leren we hiervan.
+1/-0

 
7 maanden geleden
99.9%? Onzin! Er waren toen ook al genoeg mensen die het geen goed plan vonden.
+1/-0

7 maanden geleden
Adil Ramzi was van 1998 tot en met 2007 international in het Marokkaans voetbalelftal, waarvoor hij 37 wedstrijden speelde en vijf keer scoorde.
Voordeel is dat hij de taal en instelling kent van de Marokkaanse spelers bij PSV.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal