Transparent
Inloggen
Sluiten

'Trainingen PSV onder Ernest Faber weer openbaar'

17 december 2019 14:07 - Ruud Ritzen
Foto: Pro Shots

"Trainingen PSV onder Ernest Faber weer openbaar"; image source: Pro Shots

PSV zal onder Ernest Faber alleen de laatste training voor een wedstrijd nog besloten trainen. Dat meldt Eindhovens Dagblad-verslaggever Ruud Ritzen via Twitter. Alle overige trainingen zullen weer open zijn, zodat supporters dan weer aanwezig kunnen zijn op PSV Campus de Herdgang.

De afgelopen maanden was er veel kritiek op de vele besloten trainingen van PSV. Onder Mark van Bommel gebeurde het slechts sporadisch dat trainingen nog openbaar waren en dat leidde tot kritiek van onder meer de Supportersvereniging PSV.




Tags

faber openbaar bommel herdgang ritzen supportersvereniging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Onzin natuurlijk dat alle trainingen besloten waren. Zou bij god niet weten wat er zo geheim aan de trainingen was. En gezien de resultaten kan het geen kwaad dit met de buitenwereld te delen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Misschien werd er wel helemaal niet getraind en mocht niemand dat zien. Dat lijkt me de meest logische verklaring, ook gezien de resultaten.
+16/-2

 
4 jaar geleden
Ja man, ze zaten allemaal in de kantine pizza te vreten en een dikke bende te maken, zonder op te ruimen. Ondertussen hebben ze bedacht dat het wel grappig zou zijn om een reeks wedstrijden te verliezen/gelijk spelen. Van Bommel vond het prima en prachtig.
+2/-1

4 jaar geleden
Maakt niet uit. Doen toch de hele dag alleen rondootjes. En een partijtje. Of het nou jarenlang onder Cocu was of vBommel, ze krijgen al 6j geen goede aanvalspatronen erin getraind bij PSV. Allemaal zo doorzichtig, traag en weinig creatief. Kennelijk snappen ze alleen in Alkmaar hoe je dat erin krijgt. Die laatste pass schijnt hogere wiskunde te zijn.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Dat is toch eigenlijk onbegrijpelijk, of anders gezegd onprofessioneel...
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage