Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohamed Ihattaren: 'Ik ben blij dat ik hem er toch in heb kunnen leggen'

19 december 2019 00:40

In gesprek met Fox Sports gaf Mohamed Ihattaren aan blij te zijn dat hij de winnende wist te maken tegen GVVV. "Ik probeer altijd mijn ding te doen. Ik let op mijn rendement en wil belangrijk zijn voor het team. Helaas moest dat pas gebeuren in de verlenging", aldus Ihattaren. "Bij de verlenging dacht ik direct al dat we nog iets moois neer konden zetten in de beker, dus dat het niet nu al klaar kon zijn. Ik raakte hem al een keer op de paal, maar ben blij dat ik hem er toch in heb kunnen leggen."

Volgens de middenvelder was het een heel slechte prestatie van de ploeg. "Het moet eigenlijk in de eerste helft al klaar zijn. Dan maak je het jezelf moeilijk en zie je dat het meer energie gaat kosten en dat je meer moet gaan doen", zo gaf hij aan. "We hebben nu een trainerswissel gehad. We moeten gewoon door en hebben nog één wedstrijd. We weten dat we een slechte periode hebben gehad, maar dat moet gewoon zo snel mogelijk veranderen."




Tags

ihattaren verlenging fox gvvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage